Inspiration 2020

PERSONALISEREN

PRODUCTONDERHOUD

– PERSONALISEER UWPORSELEIN, GLASWERK OF VETVRIJ PAPIER –

Richtlijnen voor het in gebruik nemen van 18/10 bestek – ONDERHOUD –

Heeft u interesse om uw eigen logo op koppen, borden, glaswerk of vetvrij papier te laten drukken? Wij bieden u een interessante, efficiënte en kosteffectieve oplossing.

40,5 cm

Het komt af en toe voor dat op nieuw bestek na het eerste gebruik vlekken ontstaan en/of metalmarking op het servies achter gelaten wordt. Deze klachten worden veelal veroorzaakt door de behandeling van het bestek. Al het 18/10 bestek, ongeacht merk en prijsstelling, is gemaakt van hetzelfde type staal. Op oud, bekrast en dof geworden bestek, vallen deze verschijnselen minder op, maar bij nieuw bestek des te meer. Hieronder treft u tips aan voor het behoud van uw bestek, ter voorkoming van vlekken op het bestek en ter voorkoming van metalmarking op servies. Vóór het eerste gebruik van bestek: Bestek vóór het eerste gebruik met de hand afwassen, dus niet gelijk in de vaatwasser wassen. Tijdens de laatste processen in de fabriek worden de bestekdelen gepolijst. Dit gebeurt met polijstpoets. Veel van het poetsmiddel verdwijnt tijdens het polijsten, echter het kan voorkomen dat er polijst achterblijft aan de binnenkant van de vorkpunten en/of de snijoppervlakken van de messen. Het is belangrijk om dit eraf te halen voordat het in aanraking komt met aluminium, rvs of bepaalde stoffen in vaatwasmiddelen. In aanraking met deze materialen kan er een chemische reactie ontstaan die roest / blauwe aanslag op het messenstaal laat komen; als de messen direct in gebruik genomen worden (zonder dat deze eerst met de hand afgewassen worden) kan er metalmarking ontstaan op het servies. Algemene tips: • Aangekoekte etensresten, vooral in het begin, zo snel mogelijk van het bestek verwijderen. • Bestek het liefst niet gelijktijdig in de vaatwasser met aluminium pannen e.d. of roestvrijstaal bestek. (door elektrolyse* kunnen er vlekken / puntjes op het bestek ontstaan) • Bestek niet voorweken, dus niet voor de afwas lange tijd onder water zetten. • Messen in de vaatwasser gescheiden houden van de rest van het bestek. • Messen rechtop in bestekbeker plaatsen. Bestek bij hardnekkig vuil niet met chloorhoudende of andere agressieve middelen behandelen. • Bestek na de vaatwas liefst gelijk drogen en poleren en niet te lang in de afgesloten vaatwasser laten staan.

Positie 3

Positie 4

ARTWORK Stuurt u ons digitaal uw logo/ontwerp in EPS formaat teza- men met de gewenste pantone kleuren in PMS voor iedere gewenste kleur van het logo. LEVERINGSTERMIJN Na definitieve bevestiging vanuit uw zijde, zullen de artikelen afgestuurd worden naar de logobedrukker. Doorgaans heeft deze drie weken tijd nodig om artikelen met uw logo te be- drukken. VAATWASMACHINEBESTENDIG Uw logo wordt ingebrand in het porselein en is hiermee ge- schikt voor gebruik in de vaatwasmachine. MONSTERS In het geval u een monster wenst te ontvangen, worden hier kosten voor in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat. * Let op: als u een logo op glaswerk of servies aanbrengt kan dit ten nadele komen van de sterkte van het product. ** Chipgarantie op artikelen komt te vervallen nadat er logobedrukking aan- gebracht is.

Gepersonaliseerde items op tafel zorgen voor een extra com- municatie mogelijkheid naar de klant en veel bezoekers kun- nen deze details waarderen. Het maakt uw gedekte tafel nog meer uniek en eigen. Wij bieden een aantal interessante, efficiënte en kosteneffec- tieve oplossingen om uw artikelen te personaliseren. Heeft u vragen of staat uw wens niet als optie beschreven? Neem contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden met u door. PRIJZEN Door de grote verscheidenheid aan wensen en opties binnen het assortiment, zullen we ieder project individueel moeten bekijken. Graag sturen we u een prijsopgave die aansluit bij uw specifieke wensen. Neemt u contact met ons op en ver- baas u over het gemak en prijsstelling. MINIMUM BESTELLING U kunt een prijsopgave krijgen voor iedere gewenste hoeveel- heid, vanaf 48 stuks glas or porselein en vanaf 40 pakken vetvrij papier.

* elektrolyse: 'arme' metalen delven het onderspit tegen edele metalen.

275

274

Made with FlippingBook flipbook maker