Brochure 2020-incl. kaft

20 JAAR INNOVATIE ONZE VISIE OP LICHT Innovatie zit in het DNA van in-lite. Wij geloven dat innovatie de beste manier is om een meerwaarde te zijn voor onze klant. Ook in 2020 zullen we vernieuwen, inspireren en lef tonen om met nieuwe inzichten nog betere buitenverlichting te maken.

IN-LITE | SMART Met SMART HUB-150 introduceren we een revolutionaire manier om jouw in-lite buitenverlichting aan te sturen. Dit doe je met behulp van de in-lite app welke geschikt is voor zowel Android als iOS-telefoons en tablets. De transformator maakt connectie met je smartphone of tablet door middel van Bluetooth Low Energy. BLE is een nieuwe en energiezuinige vorm van Bluetooth en is gebruiksvriendelijker en veiliger dan bijvoorbeeld Wi-Fi. Gemakkelijk, zuinig én smart.

KWALITEIT IN LICHT - CRI Alle armaturen uit ons assortiment worden in huis ontworpen. Dit doen we met duurzame materialen en de beste leds. Hierdoor bereiken we een hoge kleurconsistentie binnen ons assortiment. Met een CRI van 90+ hebben alle armaturen een natuurgetrouw lichtbeeld zodat je alle kleuren in de tuin maximaal beleeft. Daarnaast is het energieverbruik zeer laag, alle producten hebben energielabel A of hoger.

IN-LITE | MOTION in-lite motion is onze allernieuwste innovatie, waarbij een elektrische motor onderdeel is van de lichtbron die met behulp van een magneet eenvoudig kan worden versteld. Hierdoor hoeft het armatuur niet geopend te worden om de lichtbron te kantelen. Gebruiksgemak en waterdichtheid zijn daarmee gegarandeerd. Door bediening met de magneet is de lichtrichting gemakkelijk aan te passen.

ALL CLIMATE PROOF in-lite producten zijn extreem weersbestendig. Onze armaturen en systeemonderdelen zijn bestand tegen UV-licht, corrosie en extreme temperaturen. Met ons assortiment zetten wij de toon in kwalitatieve buitenverlichting.

92

SYSTEEM

93

Made with FlippingBook - Online catalogs