Brochure 2020-incl. kaft

HUB-50 / HUB-100 SMART HUB-150 hebben meerdere kabeluitgangen

 m

HET 12V IN-LITE SYSTEEM PLUG AND PLAY Het in-lite systeem werkt op 12V laagspanning en is daardoor eenvoudig en veilig te installeren. Wil je na verloop van tijd verlichting toevoegen of verplaatsen? Geen enkel probleem. Nieuwe of extra armaturen bevestig je eenvoudig op de in-lite grondkabel.

ACCESSOIRES Is de kabel aan een in-lite armatuur te kort? Gebruik dan verlengkabels. Deze zijn verkrijgbaar in 1, 2 en 3 meter. Ook handig is de splitter waarmee je twee armaturen aansluit op één verlengkabel.

HUB & KABEL De transformator stuurt de verlichting in de tuin aan. we hebben 3 transformators in ons assortiment: HUB-50, HUB-100 en SMART HUB-150. Meer weten? Check pagina 94. Vanuit de transformator wordt de 12V kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. Je kunt kiezen uit twee soorten: de dunne 14/2 kabel en de dikke 10/2 kabel. Bij de 14/2 kabel mag de kabellengte tussen de transformator en een armatuur maximaal 40 meter zijn. Bij de 10/2 kabel is dat maximaal 80 meter.

max.  m /  m

EASY-LOCK Ieder armatuur wordt geleverd met een EASY-LOCK. Hiermee verbind je het armatuur op een willekeurige plek met de hoofdkabel.

EINDE KABEL De kabel kan op een willekeurige

plek eindigen en hoeft geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je af met afdekdopjes, zodat er geen vocht bij kan.

max.  m /  m

KABEL SPLITSEN Wil je de kabel aftakken? Gebruik dan een kabelverbinder (CC-2) en binnen een handomdraai heb je het kabelplan gesplitst. Let er wel op dat een aftakking meetelt in de maximale kabellengte tussen de transformator en het armatuur.

96

SYSTEEM

97

Made with FlippingBook - Online catalogs