Somnus nr. 2 2021

Bernt Hulsker fikk greie på søvnapnéen sin da han var med på «Kompani Lauritzen» sammen med 14 andre deltagere. Snorkingen hans ble et tema under inspillingen av serien. (Foto: Matti Bernitz, TV 2)

Søvn-apne på reality-tv

Bernt Hulsker har gjort søvnapné til tema på skjermen. Eksfotballspilleren er en av de mange som hopper fra serie til serie og er kjent – for å være kjent. Da han delte sovesal med flere andre realityseriehoppere på «Kompani Lauritzen» på TV 2, ble det medieoppslag om snorkingen hans. Den voldsomme snorkingen ødela nattesøvnen til de andre deltagerne. Det endte med først tannlegebesøk og søvnregistrering, og så henvisning til spesialist. – Hvis jeg skulle ta det offentlig, hadde jeg ikke fått

time før i august. Jeg må ta det privat for å komme i gang, for jeg orker ikke å vente, sier Hulsker selv til podkasten «Åpen journal». Der forteller han om hvordan han ikke har igjen mye energi etter fem-sekstiden om ettermiddagen.Når denne utgaven av Somnus gjøres ferdig, er det varslet mer om saken i VGTV-serien «Foppall». Bernt Hulsker gir beskjed gjennom manage- mentet sitt om at han ikke ønsker å bli intervjuet om søvnapnéen sin i Somnus.

32

SOMNUS NR 2 – 2021

Made with FlippingBook Annual report maker