Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

NYHETER SMÅT STER

Bontrager Cambion terrengsko

Alle som har syklet litt vet at det ikke er så gunstig å rusle rundt på stier med karbonsåler og landeveisko. Har du derimot ikke det største budsjettet til å ha flere par sko til forskjellig bruk, ta en titt på Bontragers Cambion.

Her får du en veldig god gummisåle som gir deg et bra feste når du må trille sykkelen over glatte steiner og røtter. Samtidig fungerer de faktisk som en landeveisko/tursko om du vil bruke SPD pedaler. Dette på grunn av stivheten i sålen som er bedre enn på terrengsko flest. En sko som passer veldig bra om du ofte er ute med syk- kelcrossen i tillegg til terrengsykkelen. Ikke misforstå - det er absolutt en terrengsko.

I følge Bontragers egen skala for å stivhet i sålen er disse kategorisert som 12 på skalaen fra 0-14. Sålen er en kombinasjon av karbon/glassfiber hvor områdene som berører bakken er belagt med en gummisåle som gir et meget godt grep. Det er også feste for knotter i front for de som sykler aktivt syk- kelcross. Overdelen er hentet fra toppmodellen XXX. Helen er komfortabel med antisklistoff, og stiv nok til at skoen sitter godt på foten. Det er god plass til tærne, og borrelåsen i front fungerer greit til å stramme. Den øvre delen strammes med ”Boa” justering som kan strammes- og slakkes ved å vri på knotten. Dette er et velprøvd system, og fungerer veldig bra. Alt i alt er dette en veldig god sko. Etter å ha syklet 13 timer i strekk i terrenget uten å tenke på føttene, er det den beste attesten en sko kan få. Vekten på 696 gram for et par i str. 45 er lav i forhold til den gode komforten. Jeg gikk opp en halv størrelse i forhold til vanlige sko.

Vekt: 696 gram Pris: 2.999,-

Bontrager Travel Charger reisepumpe

Det er mange med meg som har pakket sykkelkofferten for å dra på tur, og ikke er helt komfortabel med å pakke med en stor gulvpumpe. Det føles ikke bra å ha en stor og tung pumpe liggende å slenge rundt. På tur i sommer hadde jeg gleden av å pakke ned Bontragers rei- sepumpe. Den er ikke bare mye mindre og lettere, den kommer også i en smart liten veske. Her får du enkelt pumpet den luften du skal. Om du har latex slanger hvor luften vanligvis siver ut såpass at det må pumpes skikkelig hver dag er det veldig mye bedre med denne pumpen. I tillegg er ikke prisen avskrekkende. Absolutt noe å tenke på.

Pris 599,-

24 GRUPPETTO # 15

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease