Gruppetto SYKKELSPORT 1-2014

MINITESTER

Scicon Aerocomfort 2.0 Etter mange flyturer med stiv koffert hvor jeg alltid har følt meg trygg på at sykkelen dukker var det på tide å prøve en ”myk” variant. Scicon Aerocomfort 2.0 TSA er en av mange løsninger på markedet. Yttermaterialene er i kraftig nylon som er forsterket på de viktigste punktene. Den er kraftig polstret og det er 2 innsydde hjullommer på innsiden. Sykkelen festes i en aluminiumsramme som er jus- terbar i lengden, noe som gjør at du kan pakke sykler med helt opp til 65 cm ramme. Du trenger ikke ta av annet enn hjulene når du pakker sykkelen. Er sittehøyden din over 82 cm kan det hende du må senke setet for å få igjen glidelåsen. Det eneste jeg føler er litt ekstra utsatt er karbonstyret. Siden styret er av karbon vil det være mer utsatt for støt enn et aluminiumstyre. Noen setter på et gammelt styre, eller du kan også kjøpe deg et billig styre å sette på under frakt. Denne sykkelbagen har til nå vært et bra valg. Siden den kan pakkes tar den liten plass i en leiebil. Prisen er på samme nivå som billigste harde koffertene. Mange av profflagene bruker denne modellen.

Selv om du ikke skal sykle Paris-Roubaix kan du ha stor glede av denne ekstra tykke styretapen. Mister du fort følelsen i fingrene kan det være verdt å prøve med denne 3.2 mm tapen med såkalte “Dura Soft Polymer” stoffet. Som de andre Lizard Skins tapene er det veldig godt grep. Du får tapen i både 1.8 og 2.5 mm om denne skulle være for tykk. Vi likte tapen godt, og den ekstra komforten vil fort bli en vane. Lizard Skins Styretape DSP 3.2

Du kan pakke sykkelen uten å skru av noen ting.

Det følger med girbeskytter, men et godt tips er å skru av bakveksleren når du pakker. En liten trykk i frakten og turen kan være ødelagt.

Lizard Skins

339,-

Pris:

Lengde:

208 cm 63 gram Hvit/svart

Vekt:

Dette følger med - pluss for reservehjul!

Farger:

Scicon Aerocomfort 2.0

2.999,-

Pris: Vekt:

8.9 kg

Størrelse med sykkel: 118x45x90 cm Størrelse sammenslått: 106x24x29 cm Følger med:

Lås, beskyttelse, reservehjul

Smart med bruksanvisning på innsiden av bagen.

122 GRUPPETTO # 1

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease