Gruppetto SYKKELSPORT 1-2014

SQUEEZY - nyskapning og evolusjon

1987-1993 Squeezy Liquid Energy - verdens første energi gel lanseres i 1987. I starten var det først og fremst blant triatletene at gelen ble brukt.

1994 - 2009 Gelen forbedres gradvis og i 1993 lanseres ny forpakning og med et nytt design. I denne perioden ble bruk av energi gel mer utbredt, og andre merker lanseres sine geler.

2010 - 2013 I 2010 lanseres et nytt og tidsriktig Squeezy design og en helt ny porsjonspose med gel. Selve gelen holdes uforandret.

2014 SQUEEZY GEL ANNO 2014

Vi lanserer en ny forbedret forpakning. - Innholder nå 33 g mot tidligere 25 g - Porsjonsposen har blitt lettere å åpne - Porsjonsposen har blitt lettere å tømme Selve gelen er uforandret, og inneholder komplekse karbohydrater og salter. Tyntflytende, mild smak og skånsom mot magen. Fås i ulike smaker - med eller uten koffein - samt Salt Tomat.

SQUEEZY er en internasjonal pioner innen sportsernæring. Historien om SQUEEZY er også historien om utviklingen av den moderne sportsernæring. Kompromissløst har SQUEEZY gått sine egne veier. Karbohydratblandingene er en av de viktigste suksessfaktorene og oppskriftene voktes godt.

Alltid komplekse karbohydrater for best opptak og mest mulige skånsomme produkter. Rene og naturlige ingredienser er et krav. Produktets funksjonalitet en selvfølge. Alle SQUEEZY produktene produseres i Tyskland etter de strengeste kvalitetsstandarder.

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease