Gruppetto SYKKELSPORT 1-2014

SQUEEZY - for bedre prestasjoner

Siden lanseringen i 2010 har SQUEEZY fått en unik posisjon blant både norske toppidrettsutøvere og mosjonister. En rekke av våre beste utøvere innen et bredt spekter av idretter bruker SQUEEZY.

Rye Xpressen er et av de mest profesjonelle amatørsykkellagene i Norge. Ingenting overlates til tilfeldighetene når de skal være raskest på den store Styrkeprøven Trondheim-Oslo. Foto: Christer Braathen

Frøy Bianchi er Oslos eneste kontinentallag med mange av de beste landeveis syklistene fra hovedstadsområdet. Foto: Frøy Bianchi.

Norge har i dag noen av verdens beste unge triatleter. Her Kristian Blummenfelt. Triathlon-sporten opplever nå en eksplosiv vekst. Foto: Dag Oliver / relaxedsports.com

Helios DBS Racing Team er Norges beste terrengsykkellag med Anders Fiskviks NM-tittel som et høydepunkt i 2013. Foto: Per Harald Gravdal.

SQUEEZY PRODUKTENE SQUEEZY har i dag et komplett utvalg produkter for utholdenhets- idrett. Barer, gel, sportsdrikke og restitusjonsprodukter. En stor andel av landets beste sportsbutikker fører SQUEEZY.

www.squeezy.no

SQUEEZY Energy Drink

SQUEEZY Energy Bar

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease