Gruppetto SYKKELSPORT 26-2018

I 40 km/t nedover en mørk skogvei og der hadde det dukket opp en bom siden sist. Det gikk etter for- holdene bra med syklisten, men sykkelen ble eklært død på stedet... På tide og ta fram lykta! Skummelt i mørket

Stians Sport feirer de første 30 årene som Merida importør Det startet egentlig året før da Einar og Margareth Steen-Olsen startet Merida som sykkelmerke i samarbeid med den Taiwanske produsenten. De produserte den gang sykler for OEM markedet og Merida navnet fant man ikke på sykler før idéen om å skape et merke under det nå verdenskjente navnet kom fra grunderne i Norge.

Det spesielle med Merida og Stians Sport er at de er med i utvikling av syklene og kan tilpasse dem etter nordiske forhold og ønsker.

Utallige nyskapende modeller har blitt utviklet fra den relativt forsiktige starten for 30 år siden. Det føltes nok ikke forsiktig da de importerte de første 2.000 syklene. Sykler med et ukjent navn for oss her hjemme. Langvarig ambassadør Gunn-Rita Dahle Flesjå har vært med på å gjøre merket kjent. Med seire blant annet i OL, VM, Worldcup, EM og NM, gjør det henne til tidenes mestvinnende kvinnelige terrengsyklist. Alle de største seirene er vunnet med en Merida. Hun uttrykte stor takknemlighet for det gode samarbeidet som har vart helt fra 2002. Bygget seg solid over tid Stians Sport har hatt en sunn vekst i takt med omsetningen. Imponerende i en bransje som har opplevd store svingninger, hvor mange har måttet stenge dørene. Med Stian Steen-Olsen i spissen har de nå salget i Sverige, Finland og på Is- land. I tillegg har de importen av mange andre kjente merkevarer du finner i sykkelbutikkene. Regner med at de er tilstede i mange år, gratulerer og lykke til!

I 40 km/t nedover en mørk skogvei og der hadde det dukket opp en bom siden sist. Det gikk etter for- holdene bra med syklisten, men sykkelen ble eklært død på stedet... På tide og ta fram lykta! Se opp! Har i alle trodd det var atomkri , forurensing eller and e skumle ting jeg skulle frykt , men så er de altså trærne som er ute etter oss!!!

# 26 GRUPPETTO 11

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease