Gruppetto SYKKELSPORT 10-2015

EUROBIKE 2015

EUROBIKE AWARD Som ryttere drømmer om å vinne de store rittene, er det like viktig for produsenter å reise hjem med en ”Eurobike Gold Award” i bagasjen. Vi har kikket på hva som har imponert sykkelbransjen mest av nye dingser og sykler. Interessant at det tydeligvis tenkes mer på sykkelen som bruksgjenstand sydover i Europa enn vi gjør her oppe.

Den tyske produsenten har lykkes i med å nærmest kamuflere at det er en e-sykkel. Med batteriet gjemt i skrårøret ser den nesten ut som en tradisjonell sykkel. De har også lykkes i å holde vekten nede slik at det ikke blir så tungt om du skrur av motoren. Coboc Commuter Bike

Bike-Lift fra EAL

Varesykkel - Spice Curry fra Yuba

Juryens begrunnelse var at denne smarte el- varesykkelen kan erstatte biler i trange byrom. Den har kraftig el-motor og tåler mye vekt.

Sykkelstativ til bilen med heis? Ja du hørte riktig det løfter sykkelen opp. Den er spesielt etterspurt av eldre syklister som har el-sykler. De kan være tunge så hvor- for ikke en heis på sykkelstativet?

Bhulk MTB

Belter - Early Rider

En ramme produsert av resirkulerbare materialer. Det er benyttet 3D printer til produsere rammen.

Endelig en barnesykkel som er bygget som en voksen sykkel. Skikkelige dekk, og avstanden mellom styre og bremshendlene er tilpasset barnehender

62 GRUPPETTO # 10

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease