Gruppetto SYKKELSPORT 10-2015

STYRKEPRØVEN - 2016 • UTGAVE 50

NYTT I STYRKEPRØVEN 2016

STYRKEPRØVE 1/2

Nytt målområde og avslutning

For 2016 er etter mange rytteres ønske, den siste delen av løypa flyttet tilbake til E6/Østre Aker vei ned til Økern. Der sykler man den nye tunellen på Økern og inn Dronning Margarets vei noen få hundre meter forbi Økern.

I tillegg vil Valhall fremstå som en kompakt arena hvor alle tjenester leveres ved målgang. Merk at tiden stanser i Dronning Margretes vei og at man så triller til målbuen med speakertjeneste og medaljer ved Vallhall i lukket trase.

Fra hjertet av Gudbrands- dalen vil vi i 2016 arrangere halve Styrkeprøven. 275 km fra Peer Gynts rike til Oslo blir en flott opplevelse. Ny start fra Kvam

Mat, drikke, bagasje, sykkelparkering blir alt inne i Vallhall. I tillegg vil Tour of Norway for kids arrangeres på/ved grøntområdene i direkte tilknytning til arenaen. Vålerenga Kultur og Idrettspark skal bygge ny fotballarena syd for Vallhall og det blir laget ny adkomstvei for bil og sykkel fra Nord. Byggeperiode er oktober 2015 til januar 2016. Dette sikrer god adkomst inn til arenaen i juni 2016.

Ny rute fra Olavsgaard (de siste 20 km) Ruten til fra Olavsgaard til mål på Valhall (Valle Hovin) ligner mer på den som har vært de siste årene. Den er lik til du kommer til Økern hvor man i stedet for å svinge opp til høyre opp til mål på Løren, fortsetter man gjennom den nye tunellen noen hundre meter og svinger bort mot Valle Hovin. Det er en langt enklere avslutning enn fjorårets på Ekeberg.

OLAVSGAARD

ØSTRE AKER VEI

TIDLIGERE AVSL. LØREN

MÅL VALHALL

STYRKEPRØVEN

# 10 GRUPPETTO 75

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease