Gruppetto SYKKELSPORT 28-2019

Reise

Stadig flere syklister oppdager denne øya. Det er fortsatt langt færre syklister enn i Italia, Spania og Frankrike. Den store fordelen med Kypros er det milde vinterklimaet. I perioden mellom november og mai er forholdene ideelle med temperaturer mellom 14 og 25 grader. Sammenlignet med andre europeiske land regner det sjeldent. I gjennomsnitt fire dager i måneden KYP R OS

KYPROS - Varmt og tørt

Kypros er den tredje største øya i Middelhavet, og det er kort avstand mellom strender, skog, byer, gamle landsbyer, vinmarker og olivenlunder. Det er varierende terreng, fra bratt til flatt. Kypros er også et veldig bra valg for terrengsykling. Det er ingen restriksjoner på hvor du kan sykle på øya, utenom på motorveiene.

Glem Aya Napa Øya har godt utbygd infrastruktur, og kaféer og restauranter er det mange av. Det er ikke like tett mellom landsbyene og kaféene som i Frankrike, Spania og Italia. I vintermånedene kan du finne rimelig overnatting på øya. Det er lett å reise rundt, og ky- priotene oppleves som vennlige.

LOKALE TURRITT Cyprus Gran Fondo 29. - 31. mars 210 km - 3 etapper

Tyrkia

Syria

Libanon

Kypros KYPROS

Jordan Israel

Pa.

64 GRUPPETTO # 28

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease