Gruppetto SYKKELSPORT 13-2016

SMÅTESTER

Danske GripGrab har spesialisert seg på alt tenkelig av sokker, luer, skoovertrekk hansker etc. De har i mange år laget høykvalitets sykkel- produkter. Under Flandern Rundt fikk vi muligheten til å prøve noen av produktene under litt kjølig vær. Perfekt vær for å prøve skoovertrekk, løse ben- og armer etc. GripGrab

Race AERO TT Disse skoovertrekkene er først og fremst utviklet med tanke på tempo og triathlon utøvere. De er derfor ikke vindtette eller vanntette, men de hjelper absolutt på kjølige dager.De er veldig tøtelige og med silikonkanten rundt ankelen sitter de godt uten å skli ned. Spar se- kunder på tempoen!

Hansker - AERO TT

Disse hanskene er også utviklet med tanke på lavest mulig luftmotsand, og i hovedsak rettet mot tempo- og triathlon utøvere. Men etter å ha prøvd dem på vanlige treningsturer og turritt trenger du absolutt ikke kjøre temporitt for å ha glede av dem.

Pris: 49 EURO

Pris: 49 EURO

GripGrab Light arm og benvarmere

Disse er ikke blant de tykkeste arm- og benvarmerne, men perfekte for litt kjølige vår og sommerdager her hjemme. Da vi testet dem var temperatren rundt 8 grader. En annen fin ting er at de satt veldig godt, og de var lange nok til at du slapp å få glippe mellom kortbuksa og overtrekket.

Pris løse armer: 30 EURO

Pris løse ben: 40 EURO

24 GRUPPETTO # 13

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease