Gruppetto SYKKELSPORT 13-2016

MERIDASTORE.NO DIN LOKALE SYKKELBUTIKK PÅ NETT

Topeak Transformer XX Mer enn bare luft Topeak har tenkt på det meste når de har laget denne pumpen. Den har en avtagbar del som fungerer som et lite mekkestativ. Smart når du er på ritt, eller du ønsker en kjapp justering av bakgir, bremser etc. Selvfølgelig kan den også brukes som et sykkelstativ. Med en enkel knapp løsner du stativet og bretter ut støttebena. De to krokene du fester sykkelen i er begge jus- terbare i høyden. Fest den ene på kjede- staget og den andre på setestaget så er bakhjulet løftet fra bakken og det er enkelt å foreta justeringer. For ikke å glemme det den egentlig er. Det er en pumpe som fungerer bedre enn de fleste jeg har prøvd.

Det er veldig enkelt å se dekktrykket da måleren er montert på toppen av pumpen. Hurtigkoblingen passer både til presta (racerventiler som nå er det vanligste) og Schrader (bilventil). Med det medfølgende adapteret passer den også til Dunlop ventil.Det følger også en lang tynn ventil om du trenger mer luft i fotballen, eller håndballen.

Maks vekt på mekkstativ: 225 kg Vekt 610 gram Kapasitet: 11 bar/160psi Pris: 1 499,-

20

0 B

OVER HE

Ø

I samarbeid med våre forhandlere ønsker vi gjennom Meridastore fondet å øke satsingen innen sykkelsporten i Norge. Sykkelklubber og utøvere over hele landet står fritt til å søke midler fra Meridastore fondet.

s

# 13 GRUPPETTO 25

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease