Gruppetto SYKKELSPORT 23-2018

GAERNE G.SINCRO+ Carbon MTB

Gaerne er kjent for å holde en meget høy kvalitet på sine sykkelsko. Når vi nå har testet den nye toppmodellen i terrenget er det bare å slå fast at de holder stand blant de beste skoene du får

kjøpt. Det nye er at de har inngått et samarbeid med Michelin når det gjelder gummisålen. Målet er at litt mykere gummi skal gi bedre grep når du må gå på glatte steiner osv. Helkappen i karbon er også nyutviklet. Den sitter bra og karbonen sørger for at formen holder seg. Strammingen med Boa mest avanserte låsesystem fungerer som vanlig bra. Du skrur en vei når du strammer og den andre vene når du skal slakke skoen. Enkelt å gjøre mens du sykler. Ofte er vi ikke fornøyd med innersålene, men her har de også oppgradert. Den fremste delen av tåseksjonen er noe mykere enn tidligere. Noe som jør at det er bedre å gå med skoen i bratt terreng. Skoen er kostbar, men her er alt av første klasse, så skal du ha en virkelig god sko i mange år er det verdt prisen.

Pris 3.999,-

GRIPGRAB Raptor - windproof

Etter å ha brukt disse fra november i forskjellig vær og temperaturer er inntrykket meget bra. Etter rundt 20 turer i vaskemaskinnen er det ingen tegn til at sømmer eller at sili- kongrepet på innsiden har blitt slitt. Det er ingen hanske for de kaldeste dagene. Det spesielle med disse hanskene er nyvinngen de vant pris på under årets Eurobike - ”INSIDE GRIP.” Med det menes at de som første produsent har silikonbelegg også på innsiden. Dette for at hanskene ikke skal skli på hånden når du holder i styret. Dette fungerer faktisk veldig bra.

Pris 499,-

# 23 GRUPPETTO 19

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease