Gruppetto SYKKELSPORT 23-2018

STYRKEPRØVEN - 2017

NORGES STØRSTE OG BEST KJENTE TURRITT ØKER I ÅR IGJEN STADIG FLERE VIL PÅ LANGTUR

Etter den vellykkede forandringen for to år siden hvor målgangen ble flyttet til Vallhall er det ikke behov for de store forandringene.

Det er en fin økning i påmeldingen hittil i år. Hele 20% flere enn i fjor hadde i begynnelsen av februar meldt seg på. Den prosentvis største økningen er også i år på den lengste distansen Trondheim - Oslo.

Glutenfritt Vi har også i år glutenfri mat på alle matstasjonene.

Mindre trafikk For de som ikke deltok i fjor er det nå 33 km ny vei mellom Dombås og Lillehammer. Det betyr at hoveddelen av bil- trafikken her vil være borte.

TRIPPELSAMARBEID NORDSJØRITTET, STYRKEPRØVEN OG BIRKEBEINERRITTET LAGER TRIPPEL

egen klasse for sykkelcross. I fjor innførte de Marathon klasse. Gulroten for at du skal melde deg på alle tre er at du får Bikefinder og seks måneders abonnement gratis.

Norges tre største ritt samarbeider om å inspirere så mange som mulig til å delta i ritt. Birken, og Styrkeprøven arrangeres uten de helt store nyhetene. Nordsjørittet har en spennende nyhet som er en

NORGES STERKESTE DAMEGRUPPE GARANTERT DAMEREKORD PÅ LILLEHAMMER - OSLO

Forvent å se 20 drakter som dette fyke forbi i stor fart. De har ambi- sjoner om å kjøre Lillehammer - Oslo på 4.25 timer. Noe som er veldig raskt. Ta en kikk når de kommer - de er snart borte! Det går raskt mot våren og foreløpig har de plukket ut Enebakk Rundt og Vestfold Rundt som treningsritt. mattelsessykdommen ME, og det var tre måneder som stort sett ble tilbragt i senga. Nå er det forbi og treningen går bra kan Monica fortelle.

Team Dukesport er navnet på et damelag som skal sykle Lillehammer - Oslo på rekordtid. Gruppetto tar en liten prat med Monica Storhaug, en av to lagledere. Den andre lederen er Linda Wold. Vi har som mål å sykle på 4.25 timer. Andre damer har tidligere syklet fort, men de har de sittet i en herre- gruppe. Vi fokuserer mye på den sosiale delen. Det er ikke bare om å gjøre å være sterkest mulig. Vi skal skape en fin gruppe, også sosialt. Det er i dag 29 damer som ønsker å være med. Det var overraskende lett å samle så mange. Et liten utfordring er at det er maksimalt 20 ryttere på et lag. Laget er proppfullt av kjente sykkelnavn som Cecilie Gotaas Johnsen, Miriam Bjørnsrud og mange andre. Det var heller ingen selvfølge for kaptein Monica at det skulle bli sykkelsatsing. Hun fikk kyssesyken januar 2015, som satt lenge i. Etterpå utviklet det seg til ut-

24 GRUPPETTO # 23

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease