Gruppetto SYKKELSPORT 23-2018

Reise

REISETIPS MED SYKKEL

UT PÅ TUR

Hvis en blinkende discokule er det siste du husker fra det forgjettede land - Syden, er det på tide å lufte passet igjen.

TEKST OG FOTO: Vidar Petterson

Har du en drøm om å ta med sykkelen til sydligere strøk i løpet av året? Her er noen tips fra steder vi har vært i Italia, Frankrike og Spania. Kanskje du har lyst til å få med deg en eller flere etapper i et av de store etapperittene. Vi har plukket noen etapper i områder hvor det også er spennende å sykle selv. Etter en vinter med jobbing, snømåking og mørketid, kan det kanskje friste med solbrente rosa briter, brautende tyskere og svensktalende kelnere?

Familien Forrige sommer har du sikkert for lengst plassert i minneboka, men resten av familien husker nok at det ble mye sykling og gjerne skulle fått med seg litt mer sol. Da kan det være fint å glede familien med at til påsken, eller sommeren, da skal vi dra på badeferie. Utfordringen blir hvordan skal du få sagt at sykkelen også blir med på turen…? Fortvil ikke! bamseklubber, svømmebasseng og shopping med meningsløst turistskrot finnes over alt. Det du ikke ofrer en tanke når du er på tur med kompiser kan fort komme til å bli redningen din.

38 GRUPPETTO # 23

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease