Gruppetto SYKKELSPORT 23-2018

Frankrike

Østerrike

Sveits

Ungarn

Bo. SANREMO

Ser

sammenhengende nedoverbakke. Herlig avslutning på en lang dag på veien. Dette er bare en liten ide om én fin sykkeltur i området. Det er et stort utvalg av småveier du kan prøve om du svinger fra kysten og innover i landet.

Veien stiger jevnt helt til du når Monte Ceppo på 1.620 m.o.h. En fin tur nesten helt uten trafikk og fine små landsbyer med mulighet til en kaffestopp. Fra toppen er det 40 km og nesten

Mo.

K

Italia

Oppover fra Poggio stiger det jevnt oppover til du er på 1.620 m.o.h.

Albania

4 - 27 mai 2018 • 3 spennende etapper å se nkrike

Sveits

Ungarn

14

20

ETAPPE. 9 - Pesco Annita - Gran Sasso d’Italia Kanskje ikke den etappen som ser mest spektakulær ut på kartet. Etappen går i Appeninnene som er langt mer utfordrende og flotte enn man forventer. En lang etappe på 224 km som kan bli den etappen som kan by på overraskelser blant de store favorittene. Er du på ferie i Marche regionen har du mulighet til å få med deg avslutning på etappen.

Bo.

S

Mo.

9

Italia

Alban

ETAPPE. 14 - San Vito Al Tagliamento - Zoncolan En tøff klatreetappe med fem kategoriserte klat- ringer og 4.500 høydemeter. Ikke minst kan avslutningen med målgang på Monte Zoncolan bli avgjørende for hvem som til slutt tar med seg den rosa trøya hjem. Festen i klatringen opp her er verdt å få med seg, og absolutt en skikkelig bakke å prøve seg på. ETAPPE. 20 - Susa - Cervinia Som vanlig på den nest siste dagen får vi en tøff etappe som i år avsluttes med tre tøffe klatringer.

# 23 GRUPPETTO 49

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease