Gruppetto SYKKELSPORT 24-2018

CAMPAGNOLO-TEST

Litt foran igjen Campagnolo 11 + 1 x 2

D et er alltid litt spennende når invitasjon til testtur med Campagnolo dukker opp i mailboksen. Siste nytt fra verdens mest tra- disjonsrike produsent av sykkelkomponenter skal avduke det de har tenkt ut siden sist. De vil at utstyret skal prøves skikkelig, og som tidligere år er turen også nå lagt til Gran Canaria av værmessige årsaker. Vi, det vil si rundt 20 syklister fra forskjellige deler av verden sitter ved frokosten før den første presentasjonen skal finne sted. Det spekuleres på hva årets nyhet kan være.

”Movement” - er navnet på årets treff. Noe som ikke høres så oppsiktsvekkende ut da det er det som er mye av ideen med å sykle. Men vi skal snart se at det er en virkelig stor nyhet i år. 12X2 Etter en morsom introduksjonsfilm dukket de nye komponentene opp. Vi har fått høre om de ingeniørmessige forandringene og ikke minst forbedringene i forhold til forrige generasjon.

Moroa starter Sykkeltøyet kommer på og utenfor venter det testsykler. Bare toppmodeller til 17 forskjel- lige sykkelmerker. En del av den nye strategien fra campagnolo er du skal kunne velge Campagnolo når du kjøper deg ny sykkel. Gruppene har i lang tid vært testet internt, og av Worldtour-lagene de sponser. Nå er det klart for en håndfull sykkeljourna- lister fra hele verden til å teste siste nytt fra Vicenza noen dager på solfylte Gran Canaria.

60 GRUPPETTO # 24

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease