Gruppetto SYKKELSPORT 24-2018

CAMPAGNOLO-TEST

uten å føle at man må strekke seg. Ergonomien er lik også på skivebrems- utgaven. Forskjellen er kun at de er 8 mm høyere. Nye bremser Veien oppover til foten av fjellet gikk det både opp- og ned, og jeg fikk bruk for hele girregisteret. Giringen er lettere og mer presis. Det er fortsatt den eiendommelige Campa følelsen når du girer. Du hører at det skifter.

Framveksleren Jeg prøvde provosere fram rakling på frontgiret ved å kjøre på ”feil gir” med store skiva foran og det innerste drevet bak på

Ikke så lett å finne bedre veier enn dette til utstyrstesting.

På turen den første dagen er syklene utstyrt med Record gruppen med nyutviklede felg- bremser. Du får ikke bedre felgbremser når det gjelder modulering enn Campagnolo sine. Nå er de viderutviklet og de var i nærheten av følelsen du har med skivebremser. Riktig nok var det sol, og som kjent er så er det i regnvær de største forskjellene er. (Vi kommer tilbake med langtidstest av de nye skivebremsene og Bora One Disc hjul). Bremsene er mer aerodynamiske og du har nå plass til 28-30 mm dekk. Vil variere litt med forskjellige dekkmerker. Bakveksleren Den er også redesignet hvor den øverste trinsen er nærmere kassetten på hvert gir. Det gir en raskere og mer presis giring. De to kjedhjulene er større enn tidligere og har fortsatt 12 tenner, men de er nå lenger.

Krank Krankkombinasjonene er som tidligere med 53/39, 52/36 og 50/34 drev. Når det gjelder lengden på krankarmene kan du velge mellom 165mm, 170mm, 172.5mm og 175mm. Kranken er nå mer aerodynamisk og Super Record er i helkarbon med hul titan aksel, og Record har aksling av stål. Forskjellene Når det gjelder vurdering av både Record og Super Record er de identiske når det gjelder funksjon. Teknologien er den samme, og det er som vanlig stort sett materialbruken som er litt mer eksklusiv på den dyreste - Super Record. Forskjellen i vekt mellom Record og Super Record er kun 172 gram for versjonen

kassetten. Det fungerte bra. I motsetning til enkelte konkurrenter som kun har to innstil- linger på framveksleren har Campagnolo mulighet til å justere framveksleren i flere små trinn om det skulle rakle. Framveksleren er også nyutviklet og den girer raskere og mindre kraft kreves. Det er også to fester for wiren på grunn av økt bruk av bredere dekk.

62 GRUPPETTO # 24

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease