Gruppetto SYKKELSPORT 6-2015

TEST racere

Trek Émonda

Emonda SL 8 kommer med Shimano Dura- Ace-gruppe, Bontrager Race hjul og ellers Bontrager-deler. Et veldig fint utgangspunkt for ambisiøse syklister. Sykkelen er som Trek hevder, lett med bra deler til en fornuftig pris. Dette er en sykkel som fungerer bra rett ut av esken. Du har dessuten mulighet til å oppgradere for eksempel hjulene, om budsjettet gir rom for det. Hjulene er fine treningshjul. Du har likevel absolutt noe å hente på å oppgradere til et lettere og mer aerodynamisk sett.

Full mekanisk Dura-Ace er en sikker vinner, så Trek har med Emonda laget en bunnsolid sykkel. Alle deler harmonerer godt med hverandre. Ytelsen er utrolig bra. Sykkelen er pinne stiv, men allikevel behagelig på litt røff asfalt. Det lette utgangspunktet og den stive rammen gjør den i tillegg til en veldig god klatresykkel. Du får faktisk lyst til å klatre med den! Sykkelen oppfører seg svært godt når du står og trår. Den er retningsstabil og du føler du får igjen alt du legger ned i pedalene. Den er utstyrt med kompaktkrank, 50/34 som er passelig for dem som ønsker å

T rek sin nye landeveisserie, Emonda, er en nyutviklet ramme der lav vekt er i fokus. Trek har tidligere laget Madone- og Domane- serien til allround- og komfortbruk. Som i de andre seriene kan du velge blant mange for- skjellige Emonda-modeller, avhengig av ut- styr og pris. Vi har testet Emonda SL 8, som er en fornuftig oppsatt sykkel til en bra pris.

70 GRUPPETTO # 6

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease