somnus nr 4_2019

Raymond Gordon har tatt vare på CPAP-ene sine fra de siste 20 årene

lue. Solgte den over hele verden, sier han. Den virksomheten ga han videre til en slektning, og det gikk ikke så bra med firmaet. Nå lager han sin egen lue når han trenger en ny. Fukteren hjelper ham ikke. CPAP i hotellinformasjonen Nå er Raymond Gordon 73 år og dri- ver hotell i Amman. På hotellet og i restauranten er han vert for en levende forsamling av lokale musi- kere, hotellærlinger som ofte er flykt- ninger som ham selv, gamle stam- gjester, vestlige turister, en resepsjon

full av undulater og en takterrasse full av alt fra kaniner og marsvin til rov- fugler. Amman Pasha Hotel samler inn penger for å hjelpe andre, driver suppekjøkken og klesbank for dem som ikke har råd til å kjøpe selv, arrangerer turer, driver turistinforma- sjon, og sjefen er hyperaktiv med gode råd på Tripadvisor. I heftet med informasjon om hotellet forteller Raymond Gordon også om seg selv, søvnapnéen og livet med CPAP. – Jeg kan takke CPAP-en for livet mitt, sier han.

Husker du Y2K-panikken – at alle fryktet at datautstyr skulle bryte sammen når år 99 ble til år 00? Den eldste CPAP-en er utstyrt med en bekreftelse på at den skulle tåle det.

19

SOMNUS NR 4 – 2019

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker