Gruppetto SYKKELSPORT 15-2018

SYKKELMESSE 2017 ER HER - UTMERKELSER

Knog Oi Bell Oi bell er nærmest en gjenoppfinnelse av ringeklokka. Kvalitetsfølelsen er på topp og den strømlinjeformede desig- nen tar seg fint ut på styret. Lyden på Oi er skarp, men behagelig. Fåes i 2 størrelser og 4 utførelser.

Bioracer Epic sykkel- bukse for damer ”Epic Bibshort” for kvinner har alle funksjonene til vår Bioracers nye ”Epic Bibshorts,” men her er det en egen toalettvennlig versjon tilpasset kvinner. Damedesignen gir ekstra støtte i kjø- restillingen. ”Vapor Curve” puten er til- passet rytterens størrelse. Puten be- står av en venstre og høyre del, sveiset til hverandre for at den skal være søm- løs og hindre ubehagelige gnagsår.

SRAM RED e-Tap Disc Sram eTap er nå kommet med SRAM HydroHC™, hydraulisk skivebrems for eTap gruppen. Uansett håndstørrelse eller bremseoppsett, er HydroHC ™ hendlene justerbare for at du skal få et perfekt grep.

WTB - Horizon Road Plus Horizon Road Plus dekk sørger for en veldig myk og komfortabel følelse.

Monter dekket på 27,5” hjulene, senk dekktrykket, og hold tempoet oppe på grove grus- veier. Med sine 47mm brede

VAUDE - Tsali AM Mellomhøy sykkelsko som er vanntett, med kraftig såle i skinn. Kraftig borrelås gjør det enkelt å stramme skoen på foten. I fronten er det et slitasje- beskyttende lag i kraftig kevlarmater- iale, støpt tå og hælkappe. Klikkpedalene festes til yttersålen.

dimensjon blir dimensjo- nen den samme som 700 x 28-30 mm landeveis- dekk. Pump opp til 40psi for å kjøre på asfalt eller til kun 30psi og du får en ekstrem kjapp og komfortabel tur på grusen.

52 GRUPPETTO # 15

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease