Gruppetto SYKKELSPORT 28-2019

sammenhengende nedoverbakke. Dette gir deg en herlig avslutning på en lang dag på veien. Dette er riktig nok bare én liten ide til sykkelturer i området. Det finnes et enormt utvalg av småveier om du svinger fra kysten og innover i landet. Det er egentlig bare å velge en vei og du vil finne små hyggelige landsbyer som klorer seg fast i fjell- sidene. Utsikten mot Middelhavet er der stort sett hele tiden. Et par hyggelig byer å svinge innom for en kaffe eller lunsj er gamlebyen i Cervo og Laigueglia.

for å trille tilbake til Sanremo velge veien som går opp mot fjellene. Veien stiger jevnt helt til du når Monte Ceppo på 1.620 m.o.h. En fin tur nesten helt uten trafikk og fine små landsbyer med mulighet til en kaffestopp. Fra toppen er det 40 km og nesten

LOKALE TURRITT 9. juni -300 km

Morsom sykling i fjellene som ligger rett innenfor kysten. Der finner du små trivelige lands- byer på hver topp. Temperaturen er slik at du kan sykle her hele året. Her i kortbukse i begynnelsen av mars i fjor.

GIRO D’ITALIA 2019

Sveits

Ungar

11 mai - 2 juni 2019 • 4 etapper i nærheten

15 16

Bo.

9

S

ETAPPE. 8 - Tortoreto Lido - Pesaro Marche regionen har to etapper i år og har du ikke sett en massespurt tidligere er dette en god anledning. ETAPPE. 9 - Riccione - San Marino - TEMPO Om du er i Marche regionen må det være perfekt å sykle opp til San Marino å se ryttere slit opp til toppen.

8

Mo

Italia

Alban

ETAPPE. 15 - Ivrea - Como Her har du en perfekt etappe å se om du er ved Comosjøen. Her får du muligheten til å se rytterne i den klassiske Madonna del Ghisallo og Colma di Sormano. ETAPPE. 16 - Lovere - Ponte di Legno Denne etappen er i seg selv nok til å legge turen til Bormio. På denne lange etappen, (226 km) skal rytterne opp både Passo del Mortirolo og Passo Gavia før de går i mål i Ponte di Legno. Her kan du fint få med deg rytterne på vei opp Gavia og i tillegg målgangen.

# 28 GRUPPETTO 57

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease