Gruppetto SYKKELSPORT 28-2019

SP A NI A

middag på markedsplassen i en liten by er også en hyggelig opplevelse. På markedene finnes det meste. Klokker, skinn, herlig serranoskinke og oster til bra priser. Du kan ta toget til Sollér og besøke det herlige torget ved kirken. Det finnes mange vandreturer for den som liker å gå i fjellene. Du trenger ikke egen sykkel Det er et stort utvalg av leiesykler av høy kvalitet. Både karbon og veldig bra aluminiumssykler er lett til- gjengelig. De er stort sett utstyrt med kompaktkrank. Dette er bra nok for de flest syklistene på trenings- samling. De fleste tar seg noen turer til fjellene og kompaktkrank kan komme godt med for vintertunge bein. Beste tips for Mallorca Ta kontakt med: www.lexberg.no +47 957 55 686 Både for hotell, guiding, massasje og leiesykler.

Det er to sider å klatre opp hit, men Jeg synes veien fra havnebyen Puerto Soller er den fineste.

PUIG MAJOR

Lengde: 24 km Start: 0 m.o.h.

Mål: 1.492 m.o.h. Stigning: 1.492 m Snittstigning: 6,2% LOKALE TURRITT Six Points Mallorca 17. - 19. mai 400 km

triveligere. Som syklist vil du se spennende deler av øya med pittoreske havner og dramatiske klipper, noe få andre turister får med seg. Hviledag En biltur rundt på øya kan være en fin opplevelse. Den er ikke større enn

Veien ut mot Cap de Formentor, som er helt øst på øya er en fantastisk sykkeltur. Det er kuperte veier, men ingen lange klatringer. Kaféen ved fyret er et perfekt sted for en lunsj.

Flotte veier fra Puerto Soller.

at du kan få med deg mye av øya på en dag. En rusletur rundt en for-

60 GRUPPETTO # 28

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease