Gruppetto SYKKELSPORT 13-2016

NYHETER

NY Trek Domane

Første generasjons Domane, som var utstyrt med Treks egenutviklede IsoSpeed-frikobling, var noe nytt da den kom i 2012. Dett skulle gjøre den til den mest komfor-

table landeveissykkelen noensinne. Na ̊ er neste generasjon Domane her. Brostein og dårlig underlag har vært i fokus i enda større grad under utviklingen av årets Domane. Trek-Segafredo-laget har vært med i utviklingen, og for å teste sykkelen på dårlig underlag har Trek bygget en 100 meter lang røff brostein- strekke utenfor hovedkvarteret i Waterloo.

Domane SLR 9 eTap 94.999,-

IsospeeD-Frikobling Foran IsoSpeed-frikoblingen i front vil gi en smidig og balansert sykkel, noe som skal gi mer fart og mer behagelig sykling. Ved at kronerøret fa ̊ r rotere uavhengig av styrerøret, skal IsoSpeed gi 10 % ekstra smidighet i fronten sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Isospeed Bak Med den nå justerbare IsoSpeed bak kan du finjustere dempingen etter din egen sykkelstil og terrenget du sykler i. Den skal være en mer komfortabel sykkel enn forrige generasjon Domane.

BontraGer isocore-styre Bontragers nye IsoCore-styre skal redusere vibrasjon med 20 % i f orhold til vanlige karbonstyrer.

Domane SLR 7 Disc 59.999,-

18 GRUPPETTO # 13

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease