Gruppetto SYKKELSPORT 23-2018

Stein Ørn

tasjoner. OL i London var veldig stort. Seierne i Milano-Sanremo og Flanderen Rundt var selv- følgelig helt spesielle øyeblikk. Har selv hatt mange fine turer, på fine steder somMallorca, og ikke minst var Nordsjørittet i sommer en fin opplevelse. Det å sykle denne flotte turen med så mange likesinnede ga en spesiell følelse. På plass i år igjen!

De største sykkel- triumfene kom med Alexander. T.v. bronsemedalje i London-OL 2012, og under seieren i Milano-Sanremo 2014.

Vi har i mange år hatt gode videregående skoler med idretts- linjer, gode trenere og bra satsing fra forbundet. Dette har også bidratt til å skape sterke miljøer forskjellige steder i landet. Gruppetto: Til slutt. Hva er dine beste minner? S. Ø.: Det er ikke med meg selv på sykkelen, men Alexanders pres-

kjøre rent og prestere på topp- nivå. Dette er nok noe av grunnen til den norske suksessen. Vi har hele tiden kjørt rent og bygget suksessen på hard trening over lang tid. Vi vil nok bli innhentet av sterkere sykkelnasjoner når de får samme systematikken på treningen. Dette på grunn av at de har så mange flere unge syklister som satser.

START SYKKELSESONGEN MED VÅRENS KLASSIKER 1. MAI 2018 • 8 MIL I LETTKUPERT TERRENG ENEBAKK RUNDT

START lse Olaf He v/ Skulle

ts vei 2

rudstua

GARDEROBE

Skulleru lse Olaf He

nter t Se Spor d ts vei 5

STARTNUMMER

83 km

Oslo Spo ag 28.04. kl. 1 Lørd ag 30.04. kl. 1 Mand Skulleru Tirsdag 0

rggata 20 AS, To tslager r 6.00 0.00 – 1 8.00 0.00 – 1 nter t Se Spor d .05. kl. 06.30 – 09.00 1

• Online • Nettbe SMS slu • • post@e

lding påme taling

bil ttid til din mo ndt.no bakkru ne

WWW.IKHERO.COM

36 GRUPPETTO # 23

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease