CNB magazine 100 jaar nr 2

Wie? Leo van Leeuwen, directeur CNB

Sinds 2000

100 JAAR & KONINKLIJK De kroon op het werk van CNB

CNB is inmiddels 100 jaar geworden en dat was reden voor een feestje. Ik moet u bekennen dat ik dat best wel spannend vond. Komen je gasten wel, gaan ze het naar hun zin hebben en krijgen we van de koning ook het kado dat we graag zouden willen hebben? En het magazine, ons verjaardagskado voor vakgenoten, valt dat wel in de smaak? De verjaardagsborrel na afloop van de CNB Bloem- en relatiedagen was boven verwachting druk en gezellig, en ook het feest met medewerkers en hun partners was een succes. En over het magazine heb ik ook veel leuke reacties mogen ontvangen, het geeft onze sector een kleurrijk gezicht.

Heeft u ook zo genoten van het eerste jubileummagazine?

Dan ben je een trotse 100-jarige en krijg je ook het predicaat Koninklijk toegekend, wauw! Dit zien we als de kroon op het werk van CNB de afgelopen 100 jaar. Het predicaat Koninklijk is een onderscheiding die het respect, de waardering en het vertrouwen van de koning symboliseert. Daar zijn we als medewerkers bij CNB trots op, en daar mag u als lid en klant van CNB ook trots op zijn, want samen zijn we immers CNB. Predicaat Koninklijk Het is voor ons echter meer dan alleen een kroon op ons werk: het is ook de start van de volgende 100 jaar. Aan ontwikkelingen en uitdagingen voor het vak, daaraan is geen gebrek de komende jaren. De kroon op ons werk, het predicaat Koninklijk, motiveert ons om te blijven inspelen op de behoeften in de markt en van onze klanten, op een wijze die past bij het respect, de waardering en het vertrouwen dat we van onze koning hebben gekregen.

Ik in ieder geval wel. En ik ben ook van mening dat de redactie er uitstekend in is geslaagd de slag van oud naar nieuwbollig te maken (het moet natuurlijk wel bollig blijven) en dat ze, samen met collega’s en klanten, weer een fantastisch magazine heeft neergezet.

Wie is Leo van Leeuwen? In 1965 geboren in Voorhout als zoon van een kwekersdochter en een kastelein, en opgegroeid tussen de bollenvelden, bollenkwekers en bollenhandel. Na de studies werktuigbouwkunde, bedrijfseconomie en accountancy, twee jaar ervaring bij een telmachinefabrikant en negen jaar bij Deloitte, begin 2000 gestart bij CNB.Woont nu in Hillegom en is getrouwd met Edith. Vrije tijd besteedt Leo graag als ‘hobbyboer’ aan de veestapel thuis,

Veel leesplezier met de 2e editie van het jubileummagazine!

‘Het is ook de start van de volgende 100 jaar.’

en aan het sportief ontspannen op zijn mountainbikes.

CNB 100 magazine

CNB 100 magazine 05

04

Made with FlippingBook HTML5