Het Compensatieplan van Melaleuca - Nederlands

NL

Een marketing-revolutie! HET MELALEUCA COMPENSATIEPLAN

Zorg voor de financiële bronnen voor een buitengewoon leven!

Het leven van mensen verrijken door hen te helpen hun doelen te verwezenlijken.

ONZE MISSIE

Belangrijke bedrijfsprincipes… Het opbouwen van een Melaleuca business is gebaseerd op dezelfde bedrijfsprincipes als bij de meeste bedrijven: een manager kan slechts aan een beperkt aantal directe ondergeschikten goed leidinggeven. Daarom is een onafhankelijke Melaleuca business aanvankelijk beperkt tot vijf posities van de eerste generatie. Dit organisatieontwerp is ideaal voor wat betreft persoonlijk leiderschap en klantenservice. Als Melaleuca Marketing Executive mag u een Marketing Organisation opbouwen die bestaat uit zeven generaties van management en klanten. U begint met vijf directe posities bij uw eerste business. Deze posities hebben elk weer vijf posities van de eerste generatie enzovoort. Bij het ontwikkelen van andere leiders binnen uw organisatie kunt u in aanmerking komen voor aanvullende posities van de eerste generatie.

FINANCIËLE BRONNEN In de huidige maatschappij besteden de meeste mensen een groot deel van hun leven aan het zorgen voor hun gezin en het ontwikkelen van de nodige middelen om een goed leven te leiden. Voor de meeste mensen is het een echte uitdaging om financieel vooruit te komen. De cijfers laten zien dat mensen die de meeste financiële progressie maken vaak ondernemers zijn die hun eigen bedrijf starten. Maar voor het starten van een bedrijf is meestal een investering van honderden of duizenden, en soms miljoenen euro's vereist. En zelfs dan zijn er allerlei potentiële obstakels en grote financiële risico's aan verbonden. Melaleuca biedt al dertig jaar gewone mensen een financiële kans om vrijwel zonder risico's en met onbeperkt potentieel een bedrijf te starten. We beschouwen onszelf als de voorvechter van de "kleine man". We vinden dat mensen die niet in een rijke familie zijn geboren of carrière in het bedrijfsleven hebben gemaakt, toch de kans moeten hebben om verder te komen in het leven. We kennen het oude gezegde wel dat er geld nodig is om geld te verdienen, maar Melaleuca heeft een beproefd systeem ontwikkeld waarbij mensen vrijwel zonder financiële investering hun financiële situatie substantieel kunnen verbeteren door simpelweg klanten naar Melaleuca te verwijzen. Dit systeem is zeer succesvol gebleken.

DE WELLNESSINDUSTRIE Onze industrie is de wellnessindustrie waarin 620 miljard Amerikaanse dollar omgaat. Het fundament van de historische groei en het baanbrekende financiële beloningsprogramma van Melaleuca wordt gevormd door de geweldige lijn superieure wellnessproducten van Melaleuca. We zijn succesvol omdat onze wellnessproducten de absoluut beste producten op de markt zijn. EEN PASSIEF INKOMEN VOOR UW GEZIN CREËREN Alle compensatie is gebaseerd op de verkoop van producten aan eindgebruikers. U hoeft echter nooit een product aan iemand te "verkopen", omdat alle producten direct door Melaleuca aan uw klanten worden verkocht. Uw rol is het verwijzen van klanten om bij Melaleuca te winkelen. U ontvangt commissies wanneer deze klanten producten aanschaffen. Het draait allemaal over enthousiaste klanten die, vanwege hun persoonlijke ervaring met een hoger energieniveau en een gezondere levensstijl, elke maand Melaleuca producten blijven kopen. Enthousiaste klanten creëren een enorme vraag naar Melaleuca producten. Aangezien de meeste van Melaleuca’s klanten voorkeursklanten zijn die elke maand inkopen, kan dit tot een substantieel maandelijks inkomen voor u voor de rest van uw leven leiden! Uw inkomen is afhankelijk van het aantal loyale klanten dat u hebt en hoeveel ze elke maand kopen. Zoals bij elke bedrijf zijn voor uw succes hard werken, toewijding, doorzettingsvermogen en leidinggevende kwaliteiten vereist. Dit is een nieuwe dag! Welkom bij Melaleuca!

Het aanvullen van uw gewone inkomen met de winsten van uw Melaleuca business kan de financiële situatie en de financiële vooruitzichten van uw gezin sterk veranderen. Melaleuca raadt u met klem aan uw huidige baan niet op te zeggen om een Melaleuca business op te bouwen. Doe uw uiterste best bij uw huidige werkgever, maar gebruik uw vrije tijd om een levendige Marketing Organisation op te bouwen. Denk pas na over het opzeggen van uw huidige baan wanneer uw Melaleuca business minimaal drie keer het huidige inkomen van uw fulltimebaan genereert. Onthoud dat bij Melaleuca iedereen zonder geld te investeren succesvol kan zijn. U hoeft niet te betalen voor reclame, marketing of vergaderruimtes. U hoeft alleen uw tijd te investeren en hard te werken. En met dat harde werken kunt u een significant passief inkomen voor de rest van uw leven verdienen.

Melaleuca heeft al meer dan € 4,8 miljard uitgekeerd aan huishoudens die voorheen de eindjes net aan elkaar konden knopen met hun 9-tot-5 banen.

2

3

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

Commissies

Commissies: U verdient commissies van klanten die 1) u hebt ingeschreven en 2) door anderen zijn ingeschreven . U krijgt commissies betaald wanneer klanten in uw Marketing Organisation producten bij Melaleuca kopen. De commissies worden berekend op basis van het aantal productpunten dat elke klant in een gegeven maand koopt. Klanten ingeschreven door u :

Klanten ingeschreven door anderen : Organisatiecommissie: Nadat u uw eerste klant hebt ingeschreven, ontvangt u een commissie van 7% op de productpunten die maandelijks gekocht worden door klanten die door anderen zijn ingeschreven in uw organisatie. Het aantal generaties waarover uw commissies worden betaald, is afhankelijk van uw "Commissieniveau" (Commission Rate). •  Marketing Executives worden betaald voor 2 generaties . •  Marketing Executives 2 worden betaald voor 3 generaties . •  Marketing Executives 3 worden betaald voor 4 generaties . •  Directors en hoger worden betaald voor 7 generaties .

Productintroductie-commissie: Wanneer u een klant inschrijft, ontvangt u 50% van de productpunten voor aankopen in de eerste maand van inschrijving van de klant. Persoonlijke klantencommissie (Personal Customer Commission): Vanaf de tweede maand van een klant ontvangt u een commissie op aankopen van alle klanten die u persoonlijk hebt ingeschreven. De maandelijkse commissie die u ontvangt, is afhankelijk van hoeveel Actieve Persoonlijk Ingeschreven Klanten u gedurende die maand hebt.

Raadpleeg de definities van "Marketing Executive" en "Kwalificaties voor commissie" in het gedeelte Definities van deze brochure.

Actieve door u ingeschreven klanten

Percentage dat u ontvangt

1-7

7%

8-19

14%

20+

20%

Leiderschapspunten Leiderschapspunten zijn meeteenheden voor de bijdrage van een leider bij het anderen helpen hun doelen te verwezenlijken. Door Leiderschapspunten komt u in aanmerking voor bepaalde statussen en bonussen en kunt u commissies verdienen voor klanten die door anderen in uw Marketing Organisation zijn ingeschreven.

Leiderschapspunten verdienen • Bij inschrijving van een nieuwe Voorkeursklant worden er 5 Leiderschapspunten gegeven – 3 punt voor degene die de klant inschrijft en 2 punten voor de persoon die de presentatie heeft gegeven. De presentator krijgt een extra punt als de nieuwe klant een Value Pack aanschaft. • Telkens wanneer een Marketing Executive doorstroomt naar Director of hoger, ontvangt de degene die de klant inschrijft die maand 10 Leiderschapspunten.

FINANCIËLE BELONINGEN Commissies en bonussen

4

5

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

Bonussen

Mentoring Bonus: U kunt in aanmerking komen voor de Mentoring Bonus persoonlijk geworven klanten doorstromen van de ene status naar de volgende. U verdient een bedrag dat gelijk is aan de Doorstroom- of Pacesetter Bonus die u ontvangt bij het doorstromen van persoonlijke Directors tot Senior Directors. U ontvangt een bonus van € 2 200 tot € 5 000 voor het doorstromen van persoonlijke Senior Directors 2 naar de Status van Executive Director. U wordt betaald in dezelfde maand waarin uw persoonlijk ingeschreven Marketing Executives hun Doorstroom- of Pacesetter Bonus krijgen betaald.

Let op: Melaleuca's missie is mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen. Hoe beter u anderen helpt om hun doelen te bereiken, hoe meer financieel voordeel dit voor u oplevert. En hoe meer uw ondersteuningsteam u helpt uw doelen te bereiken, hoe meer financieel voordeel voor de teamleden.

Cruciale activiteit-bonus: Marketing Executives vanaf hun derde inschrijvingsmaand die Director 3 en hoger zijn, kunnen in aanmerking komen om de Cruciale activiteit-bonus te verdienen door zich te richten op het inschrijven van nieuwe klanten, het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, het laten groeien van de business en retentie van persoonlijke klanten.

1) wanneer u doorstroomt in Status, 2) wanneer uw persoonlijke ingeschreven klanten doorstromen, 3) wanneer u zich richt op Melaleuca’s kritische activiteiten, 4) wanneer u in aanmerking komt voor een maandelijkse Autobonus (Car Bonus).

U krijgt bonussen betaald:

Rang 2 95% persoonlijke retentie ratio Gemiddelde van drie maanden

Rang 1 90% persoonlijke retentie ratio Gemiddelde van drie maanden

Status

Director 3

€100

€150

Director 4

€225

€300

Doorstroombonus (Advancement Bonus): U verdient een Doorstroombonus (Advancement Bonus) telkens wanneer u naar een Status doorstroomt.* Hoe hoger de nieuwe status, hoe groter de bonus. Er zijn 49 statussen – elke status is hoger dan de voorgaande status. Als u hard werkt, duurt het dus niet lang om van de ene status naar de volgende door te stromen. of… Pacesetter Bonus: Degenen die een Value Pack in de maand van inschrijving of in de eerste volledige kalendermaand bij Melaleuca kopen, komen in aanmerking voor de Pacesetter Bonus . De Pacesetter Bonus is het dubbele van de Doorstroombonus (Advancement Bonus) tekens wanneer u doorstroomt binnen de Director- en Senior Director- statussen. Om de Pacesetter Bonus te ontvangen, moet u binnen een specifiek tijdsbestek naar de afzonderlijke statussen doorstromen. Elke status heeft een andere tijdlijn.

Director 5

€250

€350

Director 6

€300

€400

Director 7

€325

€425

Director 8

€375

€475

Director 9

€425

€525

Senior Director - Senior Director 9

€500

€750

Executive Director - Executive Director 9

€ 2 000

€ 3 000

National Director en hoger

€ 4 000

€ 5 000

Hoe in aanmerking te komen:

Hier volgen de tijdlijnen waarmee u in aanmerking komt voor de Pacesetter Bonus .

Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap

Het laten groeien van uw business

Verwijzen van nieuwe klanten

Maanden na bereiken van Senior Director

Maanden na inschrijving

1 nieuwe director in de afgelopen 3 maanden Of 1 nieuwe director 3 in de afgelopen 3 maanden

2 nieuwe Voorkeursklanten in elk van de afgelopen 3 maanden Of 4 nieuwe Voorkeursklanten in de huidige maand

Status

Status

Netto-toename van persoonlijke klanten Of Netto-toename van de organisatie Voorkeursklanten

Director

2

Senior Director 2

1

Director 2

3

Senior Director 3

2

Director 3

4

Senior Director 4

3

Director 4

5

Senior Director 5

4

Senior Director € 600 PER MAAND Executive Directors en hoger € 1 100 PER MAAND

Director 5

6

Senior Director 6

5

Maandelijkse Autobonus (Car Bonus): Melaleuca betaalt een maandelijkse Autobonus (Car Bonus) voor Commissieniveau (Commission Rate) Senior Directors. Melaleuca betaalt een maandelijkse Autobonus (Car Bonus) voor twee auto's wanneer u Commissieniveau (Commission Rate) Executive, National en Corporate Director wordt.

Director 6

7

Senior Director 7

6

Director 7

8

Senior Director 8

8

Director 8

9

Senior Director 9

10

Director 9

10

Senior Director

12

*Doorstroombonussen (Advancement Bonussen) beginnen bij de Director-status.

6

7

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

Eisen

Bonussen en commissies

Eisen

Bonussen en commissies

Status (Commissieniveau (Commission Rate)) DIRECTOR Director Status (Commissieniveau (Commission Rate))

Status (Commissieniveau (Commission Rate)) NATIONAL DIRECTOR National Director

20 15 140 000 140 000 10

4

Onbeperkt

10% van echte PEG

8

1

100%

€ 100

€ 200

€ 250

National Director 2

20 15 150 000 150 000 10

4

1

Onbeperkt

10% van echte PEG

Director 2

10

2

1 000

100%

€ 200

€ 400

€ 375

National Director 3

20 15 162 500 162 500 10

4

1

Onbeperkt

10% van echte PEG

Director 3

11

3

2 500 1 000 1

100%

€ 500

€ 1 000

€ 500

Director 4

12

4

5 000 2 500 2

100%

National Director 4

20 15 175 000 175 000 10

3

2

Onbeperkt

€ 500

€ 1 000

€ 750

10% van echte PEG

Director 5

13

5

7 500 5 000 2

100%

€ 500

€ 1 000

€ 1 000

National Director 5

20 15 187 500 187 500 10

3

2

Onbeperkt

10% van echte PEG

Director 6

14

6 10 000 7 500 3

100%

€ 600

€ 1 200

€ 1 250

National Director 6

20 15 200 000 200 000 10

2

3

Onbeperkt

10% van echte PEG

Director 7

15

7 12 500 10 000 3

100%

€ 700

€ 1 400

€ 1 500

National Director 7

20 15 212 500 212 500 10

2

3

Onbeperkt

10% van echte PEG

Director 8

16

8 15 000 12 500 4

100%

€ 800

€ 1 600

€ 1 750

National Director 8

20 15 225 000 225 000 10

1

4

Onbeperkt

10% van echte PEG

Director 9

18

9 17 500 15 000 4

100%

€ 1 000

€ 2 000

€ 2 000

National Director 9

20 15 237 500 237 500 10

1

4

Onbeperkt

10% van echte PEG

SENIOR DIRECTOR Senior Director

CORPORATE DIRECTOR Corporate Director 20 N.v.t.

20 10 20 000 17 500 5

100%

€ 2 000

€ 4 000

€ 3 000

250 000 250 000 10

5

€ 100 000 + 10% PEG Onbeperkt

Senior Director 2

20 10 22 500 20 000 5

5% van echte PEG 12% van echte PEG

€ 2 200

€ 3 500

Corporate Director 2

20 N.v.t.

300 000 300 000 10

7

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 3

20 11 25 000 22 500 6

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 2 500

€ 4 000

Corporate Director 3

20 N.v.t.

350 000 350 000 10

9

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 4

20 11 27 500 25 000 6

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 2 700

€ 4 500

Corporate Director 4

20 N.v.t.

400 000 400 000 10

11

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 5

20 12 30 000 27 500 7

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 3 000

€ 5 000

Corporate Director 5

20 N.v.t.

450 000 450 000 10

13

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 6

20 12 32 500 30 000 7

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 3 200

€ 5 500

Corporate Director 6

20 N.v.t.

525 000 525 000 10

15

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 7

20 13 35 000 32 500 8

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 3 500

€ 6 000

Corporate Director 7

20 N.v.t.

600 000 600 000 10

17

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 8

20 13 40 000 35 000 8

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 4 000

€ 6 500

Corporate Director 8

20 N.v.t.

700 000 700 000 10

20

Onbeperkt

10% van PEG

Senior Director 9

20 14 45 000 40 000 9

5% van echte PEG 12% van echte PEG € 4 500

€ 7 000

Corporate Director 9

20 N.v.t.

800 000 800 000 10

22

Onbeperkt

10% van PEG

EXECUTIVE DIRECTOR Executive Director

PRESIDENTIAL DIRECTOR Presidential Director

20 15 50 000 50 000 10

€ 5 000 Onbeperkt

10% van echte PEG

20 N.v.t. 1 000 000 1 000 000 10

25

€ 1 000 000

Onbeperkt

20 15 60 000 60 000 10

Onbeperkt

Executive Director 2

10% van echte PEG

20 15 70 000 70 000 10 1

Onbeperkt

Executive Director 3

10% van echte PEG

20 15 80 000 80 000 10 1

Onbeperkt

Executive Director 4

10% van echte PEG

20 15 90 000 90 000 10 2

Onbeperkt

Executive Director 5

10% van echte PEG

20 15 100 000 100 000 10 2

Onbeperkt

Executive Director 6

10% van echte PEG

20 15 110 000 110 000 10 3

Onbeperkt

Executive Director 7

10% van echte PEG

20 15 120 000 120 000 10 3

Onbeperkt

Executive Director 8

10% van echte PEG

20 15 130 000 130 000 10 3

Onbeperkt

Executive Director 9

10% van echte PEG

8

9

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

en

De kleine lettertjes: wat u moeten weten Bij een programma dat al meer dan € 4.8 miljard heeft uitbetaald, kunt u een paar kleine lettertjes verwachten. Hiermee zorgen we ervoor dat onze mensen ons bedrijf en onze producten op een ethische en eerlijke wijze vertegenwoordigen en garanderen we dat mensen die substantiële bedragen ontvangen betrokken zijn bij het helpen van anderen. Hier volgen de details…

Definities:

Actieve klant: Een klant die een Lidmaatschapsovereenkomst heeft ingevuld en teruggestuurd en ten minste 29 Productpunten tijdens een kalendermaand koopt. Commissieniveau (Commission Rate): De status waarop een Marketing Executive in een maand krijgt uitbetaald, omdat de Marketing Executive aan alle voorwaarden heeft voldaan om op die status te worden uitbetaald. Marketing Executive: Een persoon die een Onafhankelijke Marketing Executive Overeenkomst heeft ingevuld, uitgevoerd en aan Melaleuca heeft geleverd; een persoonlijk ingeschreven klant heeft die een actieve klant is; en zijn/haar eerste commissiecheque heeft ontvangen. Marketing Organisation: De zeven generaties van klanten en Marketing Executives direct onder u.

Persoonlijke productie: Om in aanmerking te komen voor commissies, is een Marketing Executive verplicht om een "persoonlijke productie" van ten minste 29 productpunten per maand om te zetten. Persoonlijk ingeschreven klant: Een klant die u persoonlijk naar Melaleuca hebt verwezen en die u op zijn/haar Lidmaatschapsovereenkomst als zijn/ haar inschrijver heeft vermeld. Voorkeursklant: Een klant die in de Lidmaatschapsovereenkomst heeft vastgelegd dat de klant zich verplicht tot het kopen van ten minste 35 Productpunten per maand. Naast vele andere voordelen ontvangen Voorkeursklanten een korting van 30% tot 50% op Melaleuca producten. Retentie ratio voorkeursklanten: Het percentage van alle klanten in de organisatie die afgelopen maand voorkeursklant waren en in de huidige maand voorkeursklant zijn. Productpunt: Een waarde die aan elk Melaleuca product is toegewezen op basis waarvan commissies en bonussen worden berekend. Kwaliteitsklant: Een klant die zich als Voorkeursklant heeft ingeschreven en producten bij Melaleuca heeft besteld in de eerste maand van inschrijving van de klant.

Support Team: De zeven Marketing Executives boven iemand in een Marketing Organisation die potentieel commissies kunnen ontvangen op basis van de aankopen van die klant.

van een Marketing Executive bevatten maximaal 150 productpunten per maand per klant/Marketing Executive.

Aanvullende eerste-generatie posities Een Marketing Executive verdient een aanvullende eerste-generatie positie (boven de originele vijf) voor elke actieve persoonlijk ingeschreven Director of hoger. Uitbetaling Doorstroombonus (Advancement Bonus) Directors tot en met Directors 6 krijgen hun Doorstroombonus in de maand van doorstroming betaald. Directors 7 en hoger met een organisatie-retentieratio van 90% of hoger ontvangen een derde deel van de Doorstroombonus of Pacesetter Bonus in de maand van doorstroming, een derde deel in de tweede maand en een derde deel in de derde maand (indien ze deze status deze opeenvolgende maanden behouden). Anderen worden betaald nadat ze de nieuwe Status voor drie opeenvolgende maanden hebben behouden. Marketing Executives komen vanaf Director 7 in aanmerking voor een maximum van drie derde delen aan betalingen tegelijkertijd. Om in de reserve gehouden bonussen te ontvangen, moet de Marketing Executive in aanmerking komen voor die betaling in de maand waarin de commissies moeten worden uitbetaald. Geen commissies voor Backup-bestellingen tijdens de eerste drie maanden Commissies worden alleen betaald in de eerste drie maanden van een klant indien de klant feitelijk een bestelling plaatst. Met andere woorden: Backup-bestellingen komen niet in aanmerking voor commissies in de eerste drie maanden. Autobonus (Car Bonus) Er zijn specifieke richtlijnen voor het type auto dat in aanmerking komt. Ga voor details naar eu.melaleuca.com. Limieten voor bestelvolumes Er worden commissies uitgekeerd voor de eerste 150 Productpunten die een klant elke maand koopt. Er worden geen commissies betaald voor hoeveelheden boven de 150 Productpunten. De berekeningen van het organisatievolume

organisatie-productpunten hebben bereikt, moeten gemiddeld 10 leiderschapspunten per maand produceren. Directors en hoger met een volume aan organisatie- productpunten van 50 000 of meer moeten gemiddeld 15 leiderschapspunten per maand produceren om alle voor hen beschikbare Organisatiecommissie te ontvangen. Degenen die minder leiderschapspunten produceren, ontvangen een percentage van de totaal beschikbare commissie. Directors of hoger met meer dan 20 000 organisatieproductpunten maar met een PEG Volume dat kleiner is dan het Organisatievolume, ontvangen een Organisatiecommissie van 10% of meer van hun PEG Volume afhankelijk van de Leiderschapspunten In de huidige maand. Cruciale activiteit-bonus Directors 3 en hoger kunnen in aanmerking komen voor de Cruciale activiteit-bonus zodra ze minimaal 3 maanden bij Melaleuca zijn. Uw retentie van persoonlijke klanten wordt bepaald door het aantal actieve en Voorkeursklanten die de afgelopen maand hebben gewinkeld en deze maand opnieuw winkelen (exclusief verervingen). Uw nieuwe Voorkeursklanten moeten afkomstig zijn van uw plaatselijke markt. Het nieuwe leiderschap dat u ontwikkelt en onderhoudt, moet afkomstig zijn van de plaatselijke markt. Groei van uw persoonlijke klanten is exclusief verervingen en groei door uw organisatie roll-ups. Programma-interpretatie Programma-interpretatie De interpretatie van deze brochure en Melaleuca’s Compensatieplan valt onder volledige discretionaire bevoegdheid van Melaleuca.

Inschrijven: Het proces van het invullen en inzenden van een Lidmaatschapsovereenkomst.

Het inschrijven van een Kwaliteitsklant: Een ingeschreven kwaliteitsklant beschikt over alle noodzakelijke papierwerk, zijn eigen geregistreerde betalingsmethode en moet aan de maandelijkse verplichting met betrekking tot de productpunten voldoen door een bestelling te plaatsen in de eerste maand. Echte PEG (True Personal Enrolee Group Volume): Het totale organisatievolume van de persoonlijk ingeschreven mensen van een Marketing Executive in een bepaalde maand. (Anders dan bij de berekening van "PEG", wordt bij "echte PEG" het maandelijkse aankoopvolume van elke klant slechts één keer meegeteld, hoewel die klant zich onder diverse persoonlijke ingeschreven klanten in de Marketing Organisation kan bevinden).

Leadership meetings Training, educatie en kennis zijn essentieel voor leidinggevende posities in elke business of organisatie. Senior Directors, Executive Directors, National Directors en Corporate Directors moeten Leadership Meetings bijwonen om in aanmerking te komen voor bonussen. Mentoring Bonus Om in aanmerking te komen voor de Mentoring Bonussen moeten uw doorstromende Marketing Executives doorstromen binnen twee maanden na het bereiken van het vereiste Organisatievolume voor die status en moet u een Commissieniveau (Commission Rate) hebben dat gelijk is aan of hoger dan dat van de doorstromende Marketing Executive voor u wie u wordt betaald. Mentoring Bonuses worden betaald op basis van hetzelfde percentage als de Doorstroom- of Pacesetter Bonus van de doorstromende Marketing Executive en worden betaald in dezelfde maand waarin de doorstromende Marketing Executive wordt betaald. Leiderschap vereist Directors die minder dan één leiderschapspunt produceren in de laatste drie maanden, kunnen tot € 100 aan Organisatiecommissie verdienen. Marketing Executives 3 kunnen tot € 75, Marketing Executives 2 tot € 50 en Marketing Executive tot € 25 aan Organisatiecommissie verdienen. Beleid Dit Compensatieplan valt onder Melaleuca’s beleid en procedures en alle Marketing Executive Overeenkomsten. Deze brochure is geen complete toelichting van Melaleuca’s Compensatieplan voor de Marketing Executives. Leiderschapspunten vereist voor leiders Directors of hoger die 20.000 of meer

Nieuwe groei: De toename van Voorkeursklanten in de Marketing Organisation van een Marketing Executive exclusief Roll-ups en organisatieverplaatsingen (bijv. inschrijvingen – annuleringen + reactiveringen = nieuwe groei).

Organisatievolume: Het totale aantal Productpunten van producten die in de organisatie van een Marketing Executive in een kalendermaand zijn gekocht. Retentie ratio persoonlijke klanten: Het percentage van actieve en persoonlijke voorkeursklanten in de organisatie die afgelopen maand voorkeursklant waren en in de huidige maand voorkeursklant zijn.

Kwaliteitsklant inschrijving: Het inschrijven van een Kwaliteitsklant.

Kwalificatie voor commissies: Om commissies te ontvangen, moet een Marketing Executive aan alle kwalificaties als een gedefinieerde “Marketing Executive” voldoen en één actieve persoonlijke klant hebben. Marketing Executives zonder een actieve persoonlijke klant in de maand ontvangen commissies tot € 15 betaald in Loyalty Shopping Rewards. Status: Het hoogste Commissieniveau (Commission Rate) dat een Marketing Executive ooit heeft bereikt.

Persoonlijk ingeschreven klant: Hetzelfde als een Persoonlijk Ingeschreven Klant.

PEG (Personal Enrolee Group Volume): Het totale aantal productpunten in de organisatie van de persoonlijk ingeschreven klanten van een Marketing Executive in een bepaalde maand.

10

11

EEN MARKETING-REVOLUTIE! Het Melaleuca Compensatieplan

Zorg voor de financiële bronnen om een buitengewoon leven te leiden!

Melaleuca of Europe (Germany) GmbH · Hessenring 13b · 64546 Mörfelden-Walldorf · Sitz: Mörfelden-Walldorf · AG Darmstadt · HRB 91509 Melaleuca, Inc. - 4609 W. 65th S. - Idaho Falls, ID 83402 - Idaho USA· eu.melaleuca.com · #5853 · 183004812 · Rev. 10/20

Page 1 Page 2-3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker