Somnus nr. 1_2022

Før korona fikk Søvnforeningen et stipend fra kronprinsesseMärthas fond på 5000 kroner. Pengene brukte vi til to sett podcastutstyr, både for å bruke selv og for å la andre bruke det. Til Mestringshelgen vil vi invitere ungdomsomhar lyst til å lage podcast. HALLO, HALLO!

Podcast- verksted på Mestringshelgen

Vi vil forsøke å leie inn en som kan tek- nikken, siden styret ikke er så gode på det. Så leier vi et ekstra rom på hotell Soria Moria slik at ungdom med hyper- somni slipper å sovne på kjedelige fore- drag, men kan lage sin egen publise- ringsplattform. Vi kjøpte også streaming kamera hvis noen vil «leke» med det. Kanskje vi kan få til bra TikTok-videoer om hypersom- ni? Det er opp til dere. Betalende medlemmer av Søvnforeningen kan delta på Mestringshelgen i Oslo. Søvnforeningen sponser halvparten av hotelloppholdet og max 1500 kr i reiseutgifter for dem som bor lengst unna. En helg i Oslo i juni, er en god idé. Lørdag 18. juni og søndag 19. juni. Det er mulig å komme fredag 17. juni og etablere verkstedet allerede da. Utstyret vi har kjøpt er dette: SubZero Podcast Intervju-pakke Nøkkelfunksjoner  Alt du trenger for å ta opp podcast- intervjuer av god kvalitet  To store kondensatormikrofoner for krystallklar lyd  Bare koble mikrofonene til lydgrense- snittet, og ta deretter opp via USB

 Inkluderer mikrofoner, hodetelefoner, en USB-mikser, kabler og stasjonært mikrofonstativ SubZero Podcast Intervju-pakke er en alt- i-ett podcast-pakke som består av to kon- densatormikrofoner, to par stereohodete- lefoner, to stasjonære stasjoner og to 6 meter XLR-kabler.

Lyd av høy kvalitet er avgjørende for pod- caster, og SubZero podcast-pakke utstyrer deg med alt du trenger for å fange ube- rørte lydopptak, live eller for etterproduk- sjon. De to kondensatormikrofonene har et kardioid polært mønster som fokuserer fangsten av lyd foran på mikrofonen. Dette er perfekt for intervjuer, med letthet å fange krystallklar lyd, bare plasser den foran deg og begynn å ta opp!

Mikser med 6 kanaler Den kompakte mikseren fra SubZero har totalt 6 kanaler, med to XLR-innganger for de to kondensatormikrofonene. Mikseren inneholder en tobånds EQ på hver kanal for å endre tone, volum og panore- ring av mikrofonene dine. Den innebygde USB-tilkoblingen lar deg koble den direkte til datamaskinen din for innspil- ling av podcaster. Pakkeløsningen leveres med to par hodetelefoner for overvåk- ning mens du spiller inn og mikrofonstativ for bordplate som er ideelle for desktop-pod- caster.

Slik ser utstyret ut: To store kondensatormikro- foner, to hodetelefoner, en USB-mikser, kabler og stasjonært mikrofonstativ.

9

SOMNUS NR 1 – 2022

Made with FlippingBook Ebook Creator