The Book of in-lite 2021

Broschyren "The Book of in-lite 2021" om in-lite.

O U T D O O R L I G H T I N G

T H E BOOK O F I N - L I T E

gör utomhusmiljön unik.

UNH I D E YOU R GARD E N

LJUSETS MAGI Har du någon gång funderat över vad som gör en solnedgång så speciell? Varför sitter vi till långt in på natten runt en eldkorg och kan glömma tiden helt samtidigt som festen hade varit slut för länge sedan om vi hade suttit inne? Varför reser människor hundratal eller tusentals mil för att beundra norrskenet? Eller för att se ljusskyltarna på Times Square i New York? Är det en tillfällighet? Eller har det att göra med mörkret. Kvällen. Natten. Den där magiska och mystiska stunden på dagen när alla sinnen är i harmoni med varandra. Det är den delen av dagen när ljuset upplevs som mest speciellt. För det är just mörkret, som gör ljuset speciellt. Vi på in-lite tycker att alla borde få uppleva denna magiska känsla. För detta behöver du inte resa över hela världen eller åka till kusten. Denna känsla kan du skapa på den plats där du känner dig som allra tryggast, hemma hos dig. I din trädgård, din utomhusmiljö. Platsen där det är så mycket liv och rörelse under dagen och där du ser de vackraste blommorna och växterna spira. Där de minsta djuren försöker erövra en plats och där de allra minsta har så mycket skoj. Just denna plats vill du också kunna njuta av på kvällen. Oavsett om du stannar ute hela kvällen eller bara blickar ut över en förtrollande fin trädgård från fönstret. Med in-lites belysning ser du att trädgården verkligen kommer till liv på kvällen. Belysningens magi med rätt intensitet, rätt balans och med de vackraste kontrasterna, erbjuder en upplevelse som du inte hade kunnat föreställa dig i förväg. Detta kallar vi in-lite-ögonblicket. Och när du har upplevt det, fortsätter det att förundra dig varje kväll. För att skapa detta in-lite-ögonblick, behövs en ”magic touch”. Den har vi, och även de återförsäljare och trädgårdsmästare som vi samarbetar med, tack vare många års erfarenhet. Med rätt kunskap, produkter och tjänster, visar vi vad belysning kan göra för din utomhusmiljö. Och det är inte komplicerat. Då systemet är flexibelt och enkelt att installera, förändrar du din mörka trädgård i en handvändning till en magisk plats där trivseln och gemytligheten fortsätter till fram på småtimmarna.

DRÖMTRÄDGÅRD ACE- KONCEPTET 8

ONE WITH NATURE SWAY 50

INFORMATION Mer än ett märke

6

Pick your color

28 46 92

MBI

Innovation

LAB

102 126 128

Customer service Försäljningsställen

KONCEPT ACE

8

EVO DISC

16

22

PRODUKTGRUPPER Markspotlights

30 48 62 78 94

Stående lampor

Vägglampor

Utomhusspotlights

Utanpåliggande lampor

System

104

KOM IGÅNG Belysningsplan

120 123

DRÖMTRÄDGÅRD DISC- KONCEPTET 22

Kabelplan

ME R ÄN E T T MÄR K E 2 0 Å R A L L A R E DAN

Vi är ett företag med en mission. Varje dag arbetar ett team med entusiastiska människor med att skapa unika utomhusmiljöer. Det gör vi genom att skapa vackra utomhuslampor av hög kvalitet och inspirera människor så mycket som möjligt.

I NFORMAT I ON

6

ENKELT & FLEX I BELT Vår belysning ansluts säkert till 12 V lågspänning. Systemet är enkelt att installera, anpassa och bygga ut. FEM ÅRS GARANT I Med in-lites omfattande garanti kan du njuta länge och bekymmersfritt av din utomhusbelysning. För mer information, kontakta försäljningsstället där du köpte belysningen eller in-lites Customer Service-avdelning. ENERGI SNÅLA & HÅLLBARA Våra armaturer har LED-ljuskällor av hög kvalitet med en låg energiförbrukning och en mycket lång livslängd. EUROPE I SK KVAL I TETSDES IGN Vi formger alla våra produkter själva. in-lite utvecklar endast armaturer av mycket hög kvalitet med det finaste ljuset. Vi har rätt belysning för alla platser i trädgården.

ME R ÄN E T T MÄRK E

7

AC E - KO N C E P T E T I denna trädgård i Arnhem, Nederländerna, har ACE-armaturer använts. Genom att kombinera stående lampor och vägglampor, blir hela trädgården upplyst utan att förlora enighet vad gäller färg och stil. För att skapa extra atmosfär och belysa de vackra träden med strålkastare,

har SCOPE-armaturer använts. Detta gör trädgården komplett!

4 st . ACE 6 st . ACE HIGH 3 st . ACE DOWN 6 st . MINI SCOPE 3 st . SCOPE

DRÖMTRÄDGÅRDAR

8

P E R F E C T S PAC E I N - L I T E D R Ö M T R Ä D G Å R D

S E H E L A KO N C E P T E T ?

ACE - KONCE P T E T

9

ACE

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

ACE ger ett strålkastarljus som passar för att belysa gångstigar eller uppfarter. Ljuskällan i armaturen kan vinklas, vilket gör det enkelt att rikta ljuset.

ACE HIGH

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

ACE HIGH ger ett spritt, nedåtriktat ljus åt två håll. Lämplig att användas mellan växter och prydnadsgräs.

DRÖMTRÄDGÅRDAR

10

ACE DOWN

ACE DOWN 100-230v

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

ACE DOWN ger ett riktat ljusknippe och lämpar sig för montering på murar och plank.

ACE DOWN 100-230V ger ett riktat ljusknippe nedåt och lämpar sig för montering på väggar och plank.

SE ALLA VÄGGLAMPOR

ACE - KONCE P T E T

11

AC E ACE är ett av de mest kompletta koncepten i in-lites sortiment.

MINIMALISTISK DESIGN MED UTMÄRKANDE STRAM LJUSBILD

Det erbjuder stående lampor och vägglampor i fem olika färger. I detta koncept finns något för nästan alla. Designen är minimalistisk och ljuset har en utmärkande elegant ljusbild. Med ACE-armaturernas olika färger skapar du önskad effekt även under dagen. Genom att välja mellan Rosé Silver, White,

Dark Grey, Corten och Flat Grey, bestämmer du om armaturen ska vara ett riktigt blickfång eller vara en med naturen under dagen.

SE HELA ACE-SERIEN?

DRÖMTRÄDGÅRDAR

12

Anpassa ACE-armaturerna med in-lite-tillbehör, speciellt utformade för att leka med ljus. Med dessa tillbehör skapar du önskad ljusbild.

WINK

SHUTTER

• WINK för stående lampa ACE • SHUTTER 1 och SHUTTER 2 för vägglamporna • LENS CLEAR och LENS DIFFUSE för alla ACE-armaturer

LENS

ACE - KONCE P T E T

13

AC E F L AT GR E Y

AC E F I NN S ÄV E N SOM S P EC I A L E D I T I ON Med stolthet lanserade in-lite en första Special Edition i sortimentet: ACE Flat Grey. Alla ACE-armaturer finns i den snygga, exklusiva högglansiga grå färgen Flat Grey och är fullt rustade för att kunna leka med ljus maximalt. Flat Grey är en färg som är långt ifrån standard. Inget annat belysningsföretag har armaturer i denna färg, som med rätta kan kallas ”special”. Flat Grey uppfyller behovet av karaktäristiska, varma färger som är mycket moderna och symboliserar en känsla av lyx, exklusivitet och design.

Mer information om ACE FLAT GREY

DRÖMTRÄDGÅRDAR

14

I N - L I T E I NNOVAT I ON

• Serien omfattar alla ACE-modeller och helt nya ACE DOWN 100-230V.

APPROVED BY IN-LITE LAB

• Väggarmaturer är komplett utrustade med tillbehör för att kunna ”leka med ljus” maximalt. 100-230V- modellerna är även dimbara.

Ljusexperterna på in-lite LAB är mycket involverade i utvecklingen av våra nya armaturer. Med input från LAB uppstår djärva och exklusiva armaturer och ljuslösningar, som uppfyller dagens behov.

• Med en stenhård FCBV-beläggning för maximal livslängd.

• En mycket naturtrogen ljusupplevelse tack vare en CRI (Color Rendering Index) på 91 till 94.

ACE F LAT GR EY

15

E VO - KO N C E P T E T För denna uppfart har vi valt EVO-konceptet, eftersom det passar husets utseende perfekt. Ett elegant, modernt hus kräver likvärdiga armaturer. På huset har väggarmaturer monterats och längs gångstigarna har stående lampor placerats. Detta säkerställer att huset är belyst på rätt platser.

7 st . EVO 4 st . EVO LOW 3 st . EVO DOWN 100-230V 2 st . BIG SCOPE

DRÖMTRÄDGÅRDAR

16

P E R F E C T E VO L U T I ON I N - L I T E D R Ö M T R Ä D G Å R D

S E H E L A E VO - KO N C E P T E T ?

EVO- KONCE P T E T

17

EVO Black

EVO LOW Black

EVO kommer bäst till sin rätt när den placeras mellan högre växter längs en gångstig. EVO är ett riktigt blickfång.

EVO LOW är ett stilobjekt för trädgården, som ger en distinkt arkitektonisk ljusbild på ena sidan. EVO LOW kommer bäst till sin rätt när den placeras mellan lägre växter längs en gångstig.

SE ALLA STÅENDE LAMPOR

DRÖMTRÄDGÅRDAR

18

EVO DOWN 100-230v Black EVO DOWN 100-230V kan endast anslutas till elnätet. Den snygga

väggarmaturen är perfekt för stämningsfull belysning av väggar eller murar och passar utmärkt på moderna och distinkta fasader.

EVO- KONCE P T E T

19

E VO ARKITEKTONISK DESIGN OCH MATERIAL AV HÖG KVALITET

EVO-konceptet står för design och premiumkvalitet. Armaturerna har en arkitektonisk design, som är perfekt att använda i trädgårdar med rena linjer och material av hög kvalitet. EVO ger långa gångstigar, putsade fasader och entréer en exklusiv twist. Dessutom har armaturerna en lins med ”diamond cut”-struktur som sprider ljuset jämnt och snyggt. Det anodiserade höljet ger EVO inte bara en premium look, utan gör även armaturen extremt väderbeständig. EVO finns i integrerade, stående och utanpåliggande armaturer samt väggarmaturer och erbjuder oändligt många möjligheter.

EVO HYDE 180

EVO HYDE 550

DRÖMTRÄDGÅRDAR

20

EVO DOWN

EVO GROUND 300

S E H E L A E VO - KO N C E P T E T ?

EVO- KONCE P T E T

21

D I S C - KO N C E P T E T För att belysa de olika fördelarna med denna trädgård, har de nya DISC-armaturerna valts. I den mysiga sitthörnan, kan man koppla av till sent på kvällen tack vare taklamporna. Genom att belysa den vackra blommande rabatten med de stående lamporna, förblir trädgården färgstark även på kvällen. Och den vita, strama väggen känns inte så kal tack vare de runda vägglamporna. 5 st . DISC 5 st . DISC LOW 2 st . DISC WALL 100-230V 2 st . DISC PENDANT 100-230V 7 st . BIG FLUX 2 st . SCOPE

DRÖMTRÄDGÅRDAR

22

D I S COV E R YOU R S T Y L E I N - L I T E D R Ö M T R Ä D G Å R D

S E H E L A D I S C - KO N C E P T E T ?

D I SC- KONCE P T E T

23

DI SC WALL 100-230V Black Vägglampan DISC WALL 100-230V kan användas som ett riktigt blickfång på en stram vägg, men även bredvid ytterdörren eller på ett plank. Denna armatur är dimbar.

SE ALLA VÄGGLAMPOR

DRÖMTRÄDGÅRDAR

24

DI SC PENDANT 100-230V

Black

DISC PENDANT ger varje överbyggnad, loungehörna eller matplats en stämningsfull inramning, där man kan ha trevligt fram till småtimmarna. Denna armatur är dimbar med hjälp av human dimming.

human dimming

DI SC & DI SC LOW Black DISC och DISC LOW är de perfekta armaturerna för att belysa färgglada rabatter på ett stämningsfullt sätt med sitt sken som lyser runtom.

D I SC- KONCE P T E T

25

D I S C ELEGANT OCH MODERN DESIGN

Under utvecklingsprocessen av DISC stod form och ljusemission i centrum. För detta nya koncepts form ville vi gå tillbaka till naturliga former.

Det är ett koncept med runda och mjuka former, där tydliga

element från naturen har införlivats. Den stående lampan har till exempel en tydlig koppling till en svamp, och i armaturens ljuskälla återfinns en glöd som man ofta ser i naturen. Konceptet är elegant, har en mjuk utstrålning men är samtidigt tidsenligt och modernt.

DRÖMTRÄDGÅRDAR

26

VÄGGLAMPOR DISC WALL kan användas som ett riktigt blickfång på en stram vägg, men även bredvid ytterdörren och i en överbyggnad eller på ett plank. DISC WALL finns i 12 V och 100-230V. Den senare är dimbar.

DISC WALL

DISC WALL 100-230V

TAKLAMPOR DISC PENDANT är in-lites första taklampa. Med den ger du varje överbyggnad, loungehörna eller matplats en stämningsfull inramning, där man kan ha trevligt fram till småtimmarna. DISC PENDANT finns i 12 V och 100-230V. Den senare har som extra funktion att den är dimbar med hjälp av handrörelser.

S E H E L A D I S C - KO N C E P T E T ?

D I SC- KONCE P T E T

27

P I CK YOUR COLOR VÄLJ D I N FAVOR I TARMATUR I DIN FAVOR I TFÄRG

Gör din belysningsplan ännu mer personlig! in-lites armaturer finns i olika färger. Alla belagda armaturer finns som standard i färgen Dark Grey. Dessutom kan i många fall färgerna Rosé Silver, Pearl Grey, White, Corten, Stainless Steel och Black väljas. Mix & match! Tack vare detta ansluter armaturerna perfekt till din trädgårds styling. De olika färgerna avgör även hur iögonfallande armaturen är under dagen. Om du till exempel väljer Corten, då har du ett riktigt blickfång i trädgården, även under dagen. Om du hellre vill

ha en armatur som syns mindre, är det bättre att välja Rosé Silver.

I NFORMAT I ON

28

CORTEN Corten är en speciell färg från in-lite. En rödorange rostfärg, som omgående fångar din blick i trädgården. Tack vare beläggningens effekt, är varje produkt i in-lite Corten-färgen unik. Finns för: ACE & LIV

DARK GREY Dark Grey är in-lites mest sålda färg. Den är en färg som är enkel att kombinera och som kommer till sin rätt i både

strama och färgglada trädgårdar. Finns för: ACE, CUBID, LIV &WEDGE

ROSÉ SILVER Rosé Silver är en klassisk färg från in-lite. Denna färg kan användas både som iögonfallande och diskret. Kombinera

med mörka plattor eller trä för rätt effekt. Finns för: LIV, ACE, WEDGE,CUBID & BLINK

WHITE Gillar du en Ibiza-trädgård? Då är White färgen för dig! Kombinera med ljusa träfärger, ljusblått och ljusgrönt för den optimala strandkänslan i din egen trädgård! Finns för: LIV, ACE, WEDGE, CUBID & BLINK

BLACK Black används för våra armaturer av hög kvalitet. Exempel är HALO och EVO. Black är anodiserad, vilket gör armaturen slitstark. Finns för: DISC, PUCK, BIG FLUX, LUNA, HALO, EVO & SWAY

PEARL GREY Pearl Grey är anodiserad, vilket gör armaturen slitstark. Dessutom kommer färgen inte att förändras på grund av yttre påverkan. Finns för: PUCK, BIG FLUX, LUNA & SWAY

STAINLESS STEEL Stainless Steel är typ av rostfritt stål. Detta material är rostfritt och korrosionsbeständigt. En snygg finish och perfekt att använda på uppfarter och gångstigar. Finns för: FUSION, HYVE, FLUX & LUNA

P I CK YOUR COLOR 29

MAR K- S POT L I GH T S P R O D U K T G R U P P

PRODUKTGRUPPER

30

PUCK

Ljusstyrka: låg

FUSION

Ljusstyrka: låg

HYVE

Ljusstyrka: medel

DB-LED (WW)

Ljusstyrka: medel

FLUX

Ljusstyrka: hög

NERO

Ljusstyrka: hög

EVO GROUND 300 Ljusstyrka: medel LUNA Ljusstyrka: hög

MARKS POT L I GHT S 31

PUCK PUCK-armaturer ger en subtil, diffus ljusbild som lyser runt om. Armaturen finns i två storlekar och är perfekt som indikeringsbelysning längs gångstigar, altaner och uppfarter. Tack vare rundningen syns ljuset från långt håll, utan att det bländar.

PRODUKTGRUPPER

32

PUCK 22

Pearl Grey Black

Energimärkning: Effekt: 0,60 W

Skenbar effekt: 0,60 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 96

PUCK

Pearl Grey Black

Energimärkning: Effekt: 1,50 W

Skenbar effekt: 2,50 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 96

MARKS POT L I GHT S 33

FUSION FUSION är in-lites mjukaste ljus. Vill du ha någonting unikt? Jobba då med olika storlekar och gör din egen stjärnbeströdda gångstig. FUSION har en diffus lins, så att ljuset inte bländar. De är även utmärkta att kombinera med armaturer från andra kategorier, som LIV, BLINK och MINI SCOPE. Du kommer att se att de olika ljusriktningarna och intensiteten ger en stämningsfull effekt.

PRODUKTGRUPPER

34

FUS ION 22

Energimärkning: Effekt: 0,20 W

Skenbar effekt: 0,20 VA Färgtemperatur: 2750 K CRI: 93

FUS ION 22 Rost f r i t t stå l

Stainless steel

Energimärkning: Effekt: 0,20 W

Skenbar effekt: 0,20 VA Färgtemperatur: 2750 K CRI: 94

FUS ION

Stainless steel

Energimärkning: Effekt: 0,90 W

Skenbar effekt: 1,00 VA Färgtemperatur: 2750 K CRI: 93

MARKS POT L I GHT S 35

HYVE 22

Energimärkning: Effekt: 0,20 W

Skenbar effekt: 0,20 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 93

HYVE 22 ROSTFRI TT STÅL

Stainless steel

Energimärkning: Effekt: 0,20 W

Skenbar effekt: 0,20 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

HYVE

Stainless steel

Energimärkning: Effekt: 0,80 W

Skenbar effekt: 0,80 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

PRODUKTGRUPPER

36

HYVE HYVE-armaturer ger en iögonfallande men stämningsfull ljusbild. Tack vare linsen med honungskaksstruktur är ljuset klart och gnistrande. Spotlightsen, som finns i tre varianter, är perfekt för gångstigar, altaner och uppfarter.

MARKS POT L I GHT S 37

DB-LED (WW)

Energimärkning: Effekt: 0,50 W

Skenbar effekt: 0,50 VA Färgtemperatur: 2850 K CRI: 94

FLUX FLUX-armaturer ger ett kraftfullt ljus. FLUX är utformad för att kunna belysa stora, höga träd, fasader och andra föremål från stenläggning eller trä. FLUX finns i fyra varianter.

PRODUKTGRUPPER

38

SÄTTA I GRÄS ELLER GRUS? Använd tillbehöret SPIKE.

FLUX

Stainless steel

Energimärkning: Effekt: 1,50 W

Skenbar effekt: 2,50 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

MARKS POT L I GHT S 39

BIG FLUX BIG FLUX-armaturer är det bästa valet för att belysa höga flerstammiga träd som till exempel har integrerats i exempelvis trädäck eller för att belysa fasader från stenläggningen.

B IG FLUX

B IG FLUX NARROW

Stainless steel

Pearl Grey Black

Stainless steel

Pearl Grey Black

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 4,20 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 93

Skenbar effekt: 4,20 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 93

*RING levereras som standard separat.

*RING levereras som standard separat.

PRODUKTGRUPPER

40

B IG FLUX ASYMMETRIC

Stainless steel

Pearl Grey Black

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

BIG FLUX-armaturer levereras som standard utan ring. Välj mellan ringar i de olika färgerna Pearl Grey, Black och Stainless Steel och beställ ringen separat.

Skenbar effekt: 4,20 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 93

*RING levereras som standard separat.

MARKS POT L I GHT S 41

NERO

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 4,70 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 91

B IG NERO

Energimärkning: Effekt: 7,50 W

Skenbar effekt: 11,90 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 90

*Med in-lite motion

B IG NERO NARROW

Energimärkning: Effekt: 7,50 W

Skenbar effekt: 11,90 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 91

*Med in-lite motion

PRODUKTGRUPPER

42

BIG NERO - MOTION BIG NERO är in-lites kraftfullaste markspotlight, som utan problem belyser de största och högsta träden och fasaderna. Armaturen, som finns i två varianter, har in-lite motion. En revolutionerande teknik där ljuskällan kan vinklas med hjälp av en magnet.

LÄSA MER OM MOT ION?

MARKS POT L I GHT S 43

EVO GROUND 300

Black

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 1,00 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

VÄLJ MELLAN RINGAR I DE OLIKA FÄRGERNA.

LUNA

Stainless steel

Pearl Grey Black

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,00 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 94

*RING levereras som standard separat.

PRODUKTGRUPPER

44

EVO Gillar du rena linjer längs gångstigen eller uppfarten? Välj då EVO GROUND. Armaturen har ett högkvalitativt utseende och ger en bred, gnistrande ljusbild.

LUNA LUNA lämpar sig för att belysa häckar, väggar och spaljéträd. LUNAs ljuskälla är vinklad i armaturen, så att du inte tittar direkt i ljuset. Snygg detalj: ringen finns i tre färger, så att du kan anpassa markspotlighten helt efter egen smak.

MARKS POT L I GHT S 45

I N - L I T E R E ADY

MBI Finns det någonting snyggare än markspotlights som är sömlöst integrerade i stenläggningen? Under dagen syns armaturerna knappt och på kvällen uppstår en helt annan värld. Med det unika samarbetet mellan den ledande plattillverkaren MBI & in-lite blir användningen av markspotlights i betong och keramik ännu enklare.

I NFORMAT I ON

46

in-lite har sedan många år tillbaka ett etablerat samarbete med MBI. Med MBIs GeoCeramica® väljer du keramiska plattor av hög kvalitet, som är underhållsfria och enkla att lägga. Lägg därtill in-lites integrerade belysning och du kan njuta av trädgården dag och natt. Plattorna finns i olika versioner med hål i diametern 22 eller 60 mm. Dessa storlekar är skräddarsydda för in-lites integrerade armaturer. Exempel är LUNA, FUSION och HYVE. Fråga din in-lite- återförsäljare om möjligheterna.

FUSION

HYVE

De steenmeesters MBI Mä ar a på sten

LUNA

MB I

47

S TÅ E ND E L AMPOR P R O D U K T G R U P P

PRODUKTGRUPPER

48

SWAY

Ljusstyrka: medel

ACE

Ljusstyrka: hög

LIV

Ljusstyrka: låg

EVO

Ljusstyrka: medel

DISC

Ljusstyrka: medel

STÅENDE LAMPOR 49

SWAY SWAY-serien är utvecklad utifrån idén att en

stående armatur kan vara ett med trädgården och alltså inte alltid behöver vara iögonfallande. Under utvecklingsprocessen av SWAY stod naturliga former och ljusemission runtom i centrum. De mjuka kurvorna ser till att dessa armaturer verkligen blir ett med den naturliga skönheten i trädgården. Den minimalistiska designen resulterar i en elegant, trevlig framtoning som samtidigt är mycket modern.

PRODUKTGRUPPER

50

SWAY LOW

Pearl Grey Black

85 mm

Energimärkning: Effekt: 1 W Skenbar effekt: 1 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 95

SWAY

85 mm

Pearl Grey Black

Energimärkning: Effekt: 1 W Skenbar effekt: 1 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 95

LÄSA MER OM SWAY?

STÅENDE LAMPOR 51

ANPASSA LJUSBILDEN med tillbehöret WINK

ACE

White

Rosé Silver

Dark Grey

Flat Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,30 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 91

PRODUKTGRUPPER

52

ACE ACE har en elegant, öppen design som

gör armaturen enkel att placera i planteringar eller som blickfång längs gångstigar och altaner. Då ljuskällan i ACE kan vinklas, kan du mycket enkelt skapa din perfekta ljusbild.

STÅENDE LAMPOR 53

PRODUKTGRUPPER

54

ACE HIGH

White

Rosé Silver

Dark Grey

Flat Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,30 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 94

STÅENDE LAMPOR 55

LIV De stående LIV-armaturerna ger ett varmt stämningsfullt ljus som lyser runt om. LIV lämpar sig för användning mellan växter, längs en gångstig eller altan. Har du olika växthöjder i trädgården? Kombinera då LIV och LIV LOW för det snyggaste resultatet.

PRODUKTGRUPPER

56

L IV LOW

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 1,50 W

Skenbar effekt: 2,50 VA Färgtemperatur: 2750 K CRI: 95

L IV

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 1,50 W

Skenbar effekt: 2,50 VA Färgtemperatur: 2750 K CRI: 95

STÅENDE LAMPOR 57

EVO Med EVO, som finns i två höjder, väljer du riktiga blickfång i trädgården. Linsen, som är ”diamond cut”, ger en vacker, gnistrande effekt vid belysning av breda gångstigar och uppfarter.

PRODUKTGRUPPER

58

EVO LOW

Black

Energimärkning: Effekt: 2,00 W

Skenbar effekt: 2,10 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

EVO

Black

Energimärkning: Effekt: 2,00 W

Skenbar effekt: 2,10 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

STÅENDE LAMPOR 59

DISC DISC och DISC LOW är de perfekta armaturerna för att belysa färgglada rabatter på ett stämningsfullt sätt med sitt sken som lyser runtom. Finns även som vägg- och taklampa. Detta mycket kompletta koncept, är designlösningen som säkerställer att trädgården är helt fulländad.

DI SC LOW Black

200 mm

106

Energimärkning: Effekt: 3 W

Skenbar effekt: 4,90 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 98

PRODUKTGRUPPER

60

200 mm

DI SC Black

106

Energimärkning: Effekt: 3 W

Skenbar effekt: 4,90 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 98

STÅENDE LAMPOR 61

VÄGG - L AMPOR P R O D U K T G R U P P

PRODUKTGRUPPER

62

WEDGE

Ljusstyrka: medel

CUBID

Ljusstyrka: låg

EVO DOWN

Ljusstyrka: hög

HALO

Ljusstyrka: hög

ACE

Ljusstyrka: hög

DISCWALL

Ljusstyrka: medel

BLINK

Ljusstyrka: medel

VÄGGLAMPOR 63

WEDGE SL IM Dark Grey

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 1,00 VA Färgtemperatur: 2800 K CRI: 96

WEDGE Vill du ha en elegant och tuff väggarmatur på planket, väggen eller i överbyggnaden? Då är våra WEDGE-armaturer lösningen för dig. De tre WEDGE-armaturerna har en variabel räckvidd och kan placeras på en höjd mellan 50 och 180 centimeter.

PRODUKTGRUPPER

64

MINI WEDGE

Dark Grey

Energimärkning: Effekt: 0,60 W

Skenbar effekt: 0,60 VA Färgtemperatur: 2800 K CRI: 95

WEDGE

White Rosé Silver

Dark Grey

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 1,60 VA Färgtemperatur: 2800 K CRI: 94

VÄGGLAMPOR 65

CUB ID

White Rosé Silver

Dark Grey

Energimärkning: Effekt: 0,60 W

Skenbar effekt: 0,60 VA Färgtemperatur: 2800 K CRI: 93

B IG CUB ID

White Rosé Silver

Dark Grey

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 2,00 VA Färgtemperatur: 2800 K CRI: 93

PRODUKTGRUPPER

66

CUBID CUBID-armaturerna är, tack vare sitt kompakta format, lämpliga att montera på plank, trädgårdsstaket eller ovanför ett utekök. Armaturerna ger en subtil och jämn ljusbild på marken. I denna trädgård har CUBID använts vid trappan och BIG CUBID på väggen och planket.

VÄGGLAMPOR 67

EVO EVO-vägglampor är riktiga blickfång med en elegant design. Armaturerna har en ”diamond cut”-lins som ger en vackert spridd ljusbild på väggar, plank eller fasader. Kombinera EVO med integrerade, stående och utanpåliggande lampor för ett förstklassigt utseende.

EVO DOWN 100-230v Black

Energimärkning: Effekt: 4,50 W

Skenbar effekt: 11,50 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

PRODUKTGRUPPER

68

EVO DOWN Black

Energimärkning: Effekt: 2,00 W

Skenbar effekt: 2,10 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

VÄGGLAMPOR 69

HALO DOWN

Black

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,00 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

HALO UP-DOWN

Black

Energimärkning: Effekt: 6,50 W

Skenbar effekt: 10,00 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

HALO DOWN 100-230V

Black

Energimärkning: Effekt: 4,50 W

Skenbar effekt: 11,50 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

*Denna armatur är dimbar

HALO UP-DOWN 100-230V

Black

Energimärkning: Effekt: 8,50 W

Skenbar effekt: 20,00 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 93

*Denna armatur är dimbar

PRODUKTGRUPPER

70

HALO Utmärkande för HALO-armaturerna är det svarta, runda höljet av anodiserad aluminium. Detta ger armaturerna ett lyxigt utseende av hög kvalitet och skyddar dem maximalt mot väderpåverkan. HALO-vägglampor finns i fyra varianter.

VÄGGLAMPOR 71

ACE DOWN

White

Rosé Silver

Dark Grey

Flat Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,30 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 91

ACE DOWN 100-230V

White

Rosé Silver

Dark Grey

Flat Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 4,50 W

Skenbar effekt: 11,5 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

*Flat Grey är dimbar

PRODUKTGRUPPER

72

ACE UP-DOWN

White

Rosé Silver

Dark Grey

Flat Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 6,50 W

Skenbar effekt: 10,30 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

ACE UP-DOWN 100-230V

White

Rosé Silver

Dark Grey

Flat Grey

Corten

Energimärkning: Effekt: 8,50 W

Skenbar effekt: 20,00 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 92

*Flat Grey är dimbar

VÄGGLAMPOR 73

34 mm

DI SC WALL

Black

200 mm

Energimärkning: Effekt: 3 W

Skenbar effekt: 4,90 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 98

34 mm

DI SC WALL 100-230V

Black

Energimärkning: Effekt: 4,50 W

200 mm

Skenbar effekt: 4,70 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 98

*Denna armatur är dimbar

PRODUKTGRUPPER

74

DISC Vägglampan DISC WALL kan användas som ett riktigt blickfång på en stram vägg, men även bredvid ytterdörren eller på ett plank. Finns även som stående lampa och taklampa. Ett mycket komplett koncept som gör trädgården helt fulländad.

VÄGGLAMPOR 75

BL INK

White Rosé Silver

Dark Grey

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 1,70 VA Färgtemperatur: 2800 K CRI: 95

PRODUKTGRUPPER

76

BLINK BLINK har en vacker, rund design och passar bra i en trädgård med organiska former. Armaturen har ett vackert, brett ljusknippe på väggen och finns i tre olika färger.

VÄGGLAMPOR 77

U TOMHU S - S POT L I GH T S P R O D U K T G R U P P

PRODUKTGRUPPER

78

MINI SCOPE

Ljusstyrka: medel

MINI SCOPE DUO Ljusstyrka: medel SCOPE Ljusstyrka: hög BIG SCOPE Ljusstyrka: hög BIG SCOPE NARROW Ljusstyrka: mycket hög SUB Ljusstyrka: hög

UTOMHUS S POT L I GHT S 79

S TAR K T L J U S

14m

13m

12m

3m

11m

10m

9m

8m

3,5m

7m

2,5m

6m

2m

5m

4m

3m

B

IG FLUX NARROW B

FLUXB

IG FLUXB

BIG FLUX ASYMMETRIC

STEN, TRÄ, GRUS

PRODUKTGRUPPER

80

S P O T L I G H T S F R Å N I N - L I T E

Är du på jakt efter en armatur för att belysa någonting? Välj då en av våra spotlights från kategorin markspotlights eller utomhusspotlights. Rätt typ av spotlight

bestämmer du med hjälp av två punkter: underlaget där spotlighten ska sättas samt storleken på föremålet som ska belysas. Här har vi samlat alla våra spotlights för dig.

4,5m

4,5m

14m

13m

12m

11m

10m

9m

3,5m

3,5m

8m

7m

6,5m

6,5m

6m

4,5m

5m

4m

5,5m

2m

3m

SUB

B

LUNA

NERO

BIG NERO

BIG NERO NARROW

MINI SCOPE

SCOPEB

IG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

GRÄS, STEN, TRÄ, GRUS

VÄXTER

WATER

UTOMHUS S POT L I GHT S 81

RÄTT L JUS FÖR VARJ E T RÄDGÅRDS E L EMENT

MINI SCOPE DUO MINI SCOPE DUO är en armatur med två spotlights som kan vridas och vinklas helt. Använd denna armatur mellan högre prydnasgräs och buskar så att de belyses snyggt både underifrån och ovanifrån.

MI N I SCOPE

PRODUKTVÄLJARE Att hitta rätt trädgårdsbelysning kanske verkar komplicerat, men det är det inte! Med in-lites praktiska produktväljare ser du på ett ögonblick vilken trädgårdsbelysning som passar just din trädgård bäst. Skanna QR-koden och se vilka armaturer som gör din trädgård speciell.

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 2,00 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 93

PRODUKTGRUPPER

82

MI N I SCOPE DUO

Energimärkning: Effekt: 2,00 W

Skenbar effekt: 4,00 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 93

UTOMHUS S POT L I GHT S 83

SCOPE SCOPE placerar du mellan växter och kan användas för att belysa höga träd med en smal krona. Kombinera olika SCOPE- armaturer för att belysa olika höjder.

PRODUKTGRUPPER

84

BEGRÄNSA BLÄNDNINGEN med tillbehöret SHIELD

SCOPE

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,20 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 91

UTOMHUS S POT L I GHT S 85

B IG SCOPE

Energimärkning: Effekt: 5,00 W

Skenbar effekt: 8,00 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 91

PRODUKTGRUPPER

86

BIG SCOPE BIG SCOPE kan användas för att belysa träd som är upp till sex meter höga med en bred krona. BIG SCOPE kännetecknas av ett brett ljusknippe. Om du vill ha en spotlight med ett smalt ljusknippe och en ännu högre räckvidd, använd då BIG SCOPE NARROW.

UTOMHUS S POT L I GHT S 87

BIG SCOPE NARROW BIG SCOPE NARROW är en spotlight med en mycket stor räckvidd på ungefär fjorton meter och ett smalt ljusknippe. Den perfekta spotlighten för att belysa mycket höga, smala träd.

PRODUKTGRUPPER

88

Alla armaturer i vårt sortiment designas in-house. Detta gör vi med hållbara material och de bästa lysdioderna. På så sätt uppnår vi en hög färgkonsistens inom vårt sortiment. Med en CRI på 90+ har alla armaturer en naturtrogen ljusbild, så att du upplever alla färger i trädgården maximalt. Dessutom är energiförbrukningen mycket låg, alla produkter har energimärkningen A eller högre. CR I

B IG SCOPE NARROW

Energimärkning: Effekt: 5,00 W

Skenbar effekt: 8,00 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 92

UTOMHUS S POT L I GHT S 89

SUB

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 5,60 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 91

PRODUKTGRUPPER

90

SUB SUB är undervattenspotlighten i in-lites sortiment. Armaturen är helt vattentät och tack vare dess blyfötter kan den stå stadigt på botten i dammen.

UTOMHUS S POT L I GHT S 91

IN-L I TE INNOVAT ION På in-lite designar vi våra produkter själva. Detta gör vi utifrån vår egen vision av världen samt utifrån kundens önskemål. Vi tycker att våra produkter ska vara så hållbara som möjligt och att de uppfyller höga kvalitetskrav och både privatpersoners och fackpersoners önskemål. Detta betyder att våra armaturer måste vara så enkla som möjligt att installera och använda. Utomhusbelysning utsätts för extrema förhållanden. Överallt i hela världen har vi att göra med växlande väder; sol, regn, snö och vind. I vår design, tar vi hänsyn till alla dessa faktorer. Vi använder exempelvis aluminium av hög kvalitet och behandlar den med bästa möjliga beläggning eller anodisering. Detta säkerställer en god färgkonsistens och förhindrar korrosion. Det är inte bara våra armaturers hölje som är av perfekt kvalitet, även lysdioderna kommer från de bästa leverantörerna. Till följd av detta har de en mycket låg energiförbrukning och alla lysdioder har en CRI PÅ 90+, vilket innebär att färgerna i trädgården är så naturliga som möjligt och upplevelsen är maximal.

IN-LITE SMART Sedan några år tillbaka har styrningen av apparater och utrustning med hjälp av en app blivit en självklarhet i samhället. Med in-lite smart var vi först med att ta steget mot appstyrning av ett komplett utomhusbelysningssortiment. Se avsnittet om in-lite smart för mer information om alla smarta produkter och möjligheter.

IN-LITE MOTION in-lite motion är en av de mest innovativa funktionerna i en in-lite-armatur. Med denna teknik är det möjligt att enkelt vinkla ljuskällan i BIG NERO och BIG NERO NARROW utan att behöva ta isär armaturen. Genom att placera en magnet på armaturens in-lite-logo, kan ljuskällan placeras i önskat läge och det är enkelt att skapa den perfekta ljusbilden. Armaturen förblir garanterat vattentät.

PRODUKTGRUPPER

92

NYFIKEN PÅ DE SENASTE PRODUKTERNA OCH INNOVATIONERNA? BESÖK DÅ VÅR WEBBPLATS.

HUMAN DIMMING Maximal användarvänlighet är utgångspunkten för alla armaturer som vi designar. I vårt senaste DISC- koncept återspeglas detta i hur 230 V taklamporna kan dimmas. För detta behöver du inte installera en dimmer, du dämpar helt enkelt belysningen med en handrörelse. Detta kallar vi Human Dimming. Det är en teknik som ofta finns i exklusiv inomhusbelysning och nu även i DISC PENDANT 100-230V. På så sätt styr du belysningen enkelt från ditt loungeset eller vid matbordet.

ONE WITH NATURE Innovation och design går hand i hand. Med SWAY ville vi utveckla en armatur som verkligen var ett med trädgården. Designen är mycket minimalistisk, vilket gör att den smälter in mellan växter och buskar. För att få just det där extra naturliga i armaturen, valde vi att göra SWAYs kropp flexibel. På så sätt rör sig armaturen i vinden och det uppstår hela tiden nya skuggor i trädgården. För att uppnå detta, var konstruktionen tvungen att vara tillräckligt flexibel för att kunna röra sig utan att bågna. Med hjälp av flera testprojekt hittades det perfekta materialet, vilket gör SWAY till en armatur som är 100 % One with Nature.

I NNOVAT I ON 93

U TANPÅ - L I GGAND E L AMPOR P R O D U K T G R U P P

PRODUKTGRUPPER

94

MINI SCOPE CEILING Ljusstyrka: medel SCOPE CEILING Ljusstyrka: hög DISC PENDANT Ljusstyrka: medel EVO HYDE 180

Ljusstyrka: låg

EVO HYDE 550

Ljusstyrka: medel

UTANPÅL I GGANDE LAMPOR 95

SCOPE CEILING Takarmaturerna är perfekta för att belysa pergolor, verandor och överbyggnader. Armaturerna har en KILLFLASH-ring som gör att armaturen inte bländar. SCOPE CEILING finns i två storlekar med olika räckvidd.

PRODUKTGRUPPER

96

MINI SCOPE CE I L ING

Energimärkning: Effekt: 1,00 W

Skenbar effekt: 2,00 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 93

SCOPE CE I L ING

Energimärkning: Effekt: 3,00 W

Skenbar effekt: 4,80 VA Färgtemperatur: 3100 K CRI: 91

UTANPÅL I GGANDE LAMPOR 97

DI SC PENDANT

Black

200 mm

Energimärkning: Effekt: 3 W

Skenbar effekt: 4,90 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 98

111

3 m

DI SC PENDANT 100-230V

Black

Energimärkning: Effekt: 4,50 W

Skenbar effekt: 4,70 VA Färgtemperatur: 2900 K CRI: 98

200 mm

*Armaturen är dimbar med hjälp av human dimming.

112

3 m

human dimming

PRODUKTGRUPPER

98

DISC DISC PENDANT ger varje överbyggnad, loungehörna eller matplats en stämningsfull inramning, där man kan ha trevligt fram till småtimmarna. För 100-230V-varianten finns tillbehöret BASE TRIPLE, för att enkelt hänga upp två eller tre armaturer tillsammans.

UTANPÅL I GGANDE LAMPOR 99

EVO HYDE 1 80

Black

Energimärkning: Effekt: 0,50 W

Skenbar effekt: 0,60 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 95

EVO HYDE 550

Black

Energimärkning: Effekt: 2,00 W

Skenbar effekt: 2,10 VA Färgtemperatur: 3000 K CRI: 96

PRODUKTGRUPPER

100

UTANPÅL I GGANDE LAMPOR 101

LAB . LAB .

in-lite LAB grundades 2016 med syftet att inspirera världen till att använda in-lite- belysning. Användningen av belysning i utomhusmiljön underskattas ibland och det är vårt uppdrag att visa vad ljus kan göra.

I NFORMAT I ON

102

in-lite LAB gör belysningsplaner för alla unika utomhusmiljöer. Detta kan vara en privat trädgård, men även utomhusmiljöer som tillhör restauranger eller resorts. En sak är säker; en LAB-belysningsplan är aldrig tråkig eller ofullständig. I en belysningsplan arbetar man med in-lite-belysning, men man kan även använda skräddarsydda armaturer. Allt i syfte att ta fram en så balanserad, kreativ och unik belysningsplan. Light And Beyond. L I GHT AND BEYOND

Äger du en unik utomhusmiljö, som till exempel en hotell(tak)trädgård eller en (tak)terrass till en restaurang? Kontakta oss då via denna QR-kod.

LAB 103

SYS T EM P R O D U K T G R U P P

PRODUKTGRUPPER

104

SYST EM 105

ENKE LHE T & I NNOVAT I ON

in-lite-systemet är baserat på 12 V lågspänning. Till skillnad från ett 230 V-system, är in-lites belysning säker och enkel att installera, utan att en elektriker behöver kontaktas. Trädgårdsmästare eller privatpersoner kan installera in-lites belysning själva. Eftersom vi utvecklar och tillverkar vårt system själva har vi drygt 20 års erfarenhet av användningen. Detta har resulterat i ett tillförlitligt system med maximal användarvänlighet, som vi ger 5 års garanti på.

SMART HUB-150 är in-lites mest innovativa transformator. Den har tre individuellt användbara kabel-ingångar. Transformatorn styrs via in-lite-appen.

PRODUKTGRUPPER

106

HUB-50 & HUB-100 är standardtransformatorerna i vårt sortiment. De styrs enkelt med en pekskärm och du har tillgång till två kabelingångar. Dessa kan inte styras oberoende av varandra.

VÄ L J D I N HU B Det är mycket viktigt att välja rätt transformator. Naturligtvis vill du att transformatorn har tillräcklig effekt för din belysningsplan, men även personliga preferenser som till exempel styrning

Maximal eekt att ansluta

pekskärm

pekskärm

in-lite-app

Styrning med hjälp av

2 ledningar

2 ledningar

3 ledningar

Antal jordkablar att ansluta (ledningar)

Individuell styrning av ledningar möjlig

Manuell tändning/släckning

(m.hj.a. in-lite-appen)

Ljus-/mörkerväxling

(i kombination med atomur)

(i kombination med ljussensor)

(i kombination med ljussensor)

Timeunktion

fullständig frihet

timväxling

timväxling

SMART MOVE (trådlös)

Rörelsedetektor

MOVE (med kabel)

MOVE (med kabel)

spelar in. Här har vi sammanställt specifikationerna.

Signal överbelastning & kortslutning

Montering utomhus möjlig med PROTECTOR

på >50 cm

på >50 cm

på >50 cm

SYST EM 107

HUB styr belysningen i trädgården. Med hjälp av en pekskärm, ställer du enkelt in önskat program. Kablarna till HUB-50 och HUB-100 kan inte styras oberoende av varandra. HUB-50 & HUB-100

KABEL

Från transformatorn rullas 12 V-kabeln ut och leds längs armaturerna. Du kan välja mellan två typer: 14/2- och 10/2-kabeln. Med 14/2-kabeln får kabellängden mellan transformatorn och kabeländen vara högst 40 meter. Med 10/2-kabeln är detta högst 80 meter.

DELA KABEL

Vill du dela eller göra förgreningar på kabeln? Använd då en kabelkoppling (CC-2) och i en handvändning har du delat kabelplanen. Observera att en förgrening räknas i den maximala kabellängden mellan HUB och armaturen.

EASY LOCK

Varje armatur levereras med en EASY-LOCK. Med den ansluter du armaturen på en godtycklig plats till huvudkabeln.

KABELÄNDE

Kabeln kan avslutas på en godtycklig plats och behöver inte utgöra ett slutet system. Kabeländen avslutas med täckpluggar, så fukt inte kan tränga in. Dessa finns i två varianter för de olika kablarna.

Maximal kabellängd: 14/2-kabel = 40 m 10/2-kabel = 80m

PRODUKTGRUPPER

108

SMART HUB-150

SMART HUB är den mest innovativa transformatorn i vårt sortiment och styr belysningen med hjälp av in-lite- appen. Montera transformatorn, installera belysningen, ladda ned appen och i en handvändning har du anpassat din belysningsplan. Med SMART HUB-150 har du möjlighet att programmera varje kabel individuellt. Så kan du skapa ljuszoner i din trädgård där belysningen tänds och släcks vid olika tidpunkter. Ett mycket ansvarsfullt sätt att belysa trädgården.

TILLBEHÖR

Är kabeln till en in-lite-armatur för kort? Använd då förlängningskablar. SPLITTER är också användbar, den använder du för att ansluta två armaturer till en förlängningskabel.

Titta här för fler installationstips!

109 SYST EM 109

INSTALLATION KRAV HUB-50, HUB-100 och SMART HUB-150

1.

 Montera transformatorn minst 50 cm från marken under en överbyggnad eller veranda.

2.

Montera transformatorn inomhus eller i ett skjul.

3.

Montera transformatorn utomhus, utan skydd mot väderpåverkan, minst 50 cm från marken och med PROTECTOR . Om transformatorn monteras utomhus, utan PROTECTOR, förfaller garantin.

1

PRODUKTGRUPPER

110

2

3

SYST EM 111

I N- L I T E SMART Får du ut det mesta av in-lite smart-produkterna? Förutom SMART HUB-150 finns det tillbehör som optimerar användningen av transformatorn. Besök denna sida för att se om du behöver SMART HUB PROTECTOR, SMART MOVE och/eller SMART EXTENDER.

MER INFORMATION OM IN-L I TE SMART?

IN-LITE-APPEN Lanseringen av SMART HUB-150 och in-lite-appen innebär en nya era där utomhusbelysningen blir en större del av vårt dagliga liv. Appen för SMART HUB-150 är utvecklad för iOS- och Android-telefoner och gör det möjligt att ställa in, spara och dela SMART HUB-150s alla funktioner med andra in-lite-appanvändare. Ladda ned appen och upptäck den smarta världen.

PRODUKTGRUPPER

112

SMART HUB PROTECTOR SMART HUB PROTECTOR har utvecklats för att skydda den sofistikerade tekniken i transformatorn SMART HUB-150 ännu bättre. Detta tillbehör förlänger produktens livslängd om det inte är möjligt att installera SMART HUB-150 på en övertäckt plats. Om transformatorn monteras utomhus, utan PROTECTOR, förfaller garantin.

SMART MOVE Den trådlösa SMART MOVE kan, precis som SMART HUB-150, styras via in-lite-appen med hjälp av en Bluetooth-anslutning. Tiden som belysningen tänds när rörelse detekteras kan ställas in steglöst från 1 till 60 minuter med in-lite-appen.

SMART EXTENDER Denna nykomling i in-lites smart-sortiment är utvecklad för att förbättra Bluetooth-signalen i och runt huset. I vissa hus kan yttre faktorer, som tjocka isolerade väggar och stålkonstruktioner, försämra Bluetooth- förbindelsen. Det är även stor skillnad i kvaliteten på de olika Bluetooth-mottagarna i de smarttelefoner som finns på marknaden idag. SMART EXTENDER ger en optimal anslutning i de beskrivna situationerna.

SYST EM 113

SYSTEEM EENVOUDIG EN BETROUWBAAR SYSTEEM EENVOUDIG EN BETROUWBAAR Het systeem van in-lite is eenvoudig te installeren en erg betrouwbaar. Op alle onderdelen van het systeem geven we ENKE L & T I L L FÖR L I T L I G H t systeem van in-lite is e voudig te installeren en erg betrouwbaar. Op alle onderdelen van het systeem geven we

op een rijtje gezet. UDIG EN UWBAAR in-lite is eenvoudig te installeren en erg p alle onderdelen van het systeem geven we in-lites system är enkla att installera och mycket pålitliga. På systemets alla delar ger vi även 5 års garanti. Här har vi sammanställt alla systemdelar.

HUB-50 Transformator lämpad för 50 VA skenbar effekt. HUB-50 styr du med en pekskärm och den levereras med en rörelsedetektor.

t.

op een rijtje gezet.

alleren en erg systeem geven we

een touchscreen en wordt geleverd met een lichtsensor. HUB-100 Transformator lämpad för 100 VA skenbar effekt. HUB-100 styr du med en pekskärm och den levereras med en rörelsedetektor.

touchscreen en wordt geleverd met een lichtsensor.

in-lite app.

EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegin

in-lite app. SMART HUB-150 Transformator lämpad för 150 VA skenbar effekt. HUB-150 styrs via in-lite-appen. een touchscreen en wordt geleverd met een lichtsensor.

met een

een touchscreen en wordt geleverd met een lichtsensor. touchscreen en wordt geleverd met een lichtsensor.

in-lite app.

MOVE

SMART MOVE

EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegings-

Kabelverbinder

erd met een

in-lite app.

SMART MOVE

CABLE CAP

MOVE Rörelsedetektor för HUB-50 och HUB-100. Med 2 m kabel.

SMARTMOVE Trådlös rörelsedetektor för SMART HUB-150.

MOVE

SMART MOVE

98

CABLE CAP STANDARD CABLE CAP MEDIUM

PROTECTOR Bescherm HUB-50, HU weersinvloeden met e

CABLE CAP

PRODUKTGRUPPER

114

G EN

AAR envoudig te installeren en erg rdelen van het systeem geven we

EXT. CORD EXT. CORD Förlängningskabel 1, 2 eller 3 m

EXT. CORD KABEL 14/2 Kabel 14/2, linjär kabellängd max. 40 m CBL-25 14/2 25 m CBL-40 14/2 40 m CBL-200 14/2 200m

CBL-EXT CORD 1MTR CBL-EXT CORD 2MTR CBL-EXT CORD 3MTR

EXT. CORD

n erg geven we

EXT. CORD

EXT. CORD

EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegings- KABEL 10/2 Kabel 10/2, linjär kabellängd max. 80 m CBL-40 10/2 40 m CBL-120 10/2 120 m

SPLITTER Kabelsplitter voor lichtsensor en armatuur. EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegings-

Kabelverbinder EXT. CORD

in-lite app. EXT. CORD MOVE Förlängningskabel för MOVE rörelsedetektor, 5 m

SPLITTER Kabelsplitter voor lichtsensor en armatuur.

er

Kabelverbinder

n touchscreen en wordt geleverd met een htsensor.

EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegings-

SPLITTER Kabelsplitter voor lichtsensor en armatuur.

SPLITTER Kabelsplitter till ljussensor och armatur.

CC-2 Kabelkoppling.

Kabelverbinder

EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegings-

SPLITTER Kabelsplitter voor lichtsensor en armatuur.

PROTECTOR Bescherm HUB-50, H weersinvloeden met HUB PROTECTOR SMART HUB PROTEC SPLITTER Kabelsplitter voor lichtsensor en arma

MART MOVE

CABLE CAP SPLITTER Kabelsplitter voor lichtsensor en armatuur. PROTECTOR Bescherm HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 voor weersinvloeden met een PROTECTOR. HUB PROTECTOR € 29,00 inc. BTW SMART HUB PROTECTOR € 35,00 incl. BTW CABLE CAP STANDARD CABLE CAP MEDIUM Kabelverbinder

MOVE

EXT. CORD MOVE Verlengkabel voor de MOVE bewegings-

n-lite app. MOVE bewegings- PROTECTOR Bescherm HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 voor weersinvloeden met een PROTECTOR. HUB PROTECTOR € 29,00 inc. BTW SMART HUB PROTECTOR € 35,00 incl. BTW

Kabelverbinder

Kabelverbinder CABLE CAP

CABLE CAP STANDARD CABLE CAP MEDIUM

SYSTEEM

99

SYSTEEM

99

PROTECTOR Bescherm HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 voor weersinvloeden met een PROTECTOR. HUB PROTECTOR € 29,00 inc. BTW SMART HUB PROTECTOR € 35,00 incl. BTW

CABLE CAP CABLE CAP Täckpluggar 12 V-kabel 14/2 (standard) eller 10/2 (medium), set om 20 stycken. CABLE CAP STANDARD CABLE CAPMEDIUM CABLE CAP STANDARD CABLE CAP MEDIUM

PROTECTOR Skydda HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 mot väderpåverkan med en PROTECTOR. HUB PROTECTOR SMART H PROTECTOR

PROTECTOR Bescherm HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 voor weersinvloeden met een PROTECTOR. HUB PROTECTOR € 29,00 inc. BTW SMART HUB PROTECTOR € 35,00 incl. BTW

CABLE CAP

PROTECTOR Bescherm HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 voor weersinvloeden met een PROTECTOR. HUB PROTECTOR € 29,00 inc. BTW SMART HUB PROTECTOR € 35,00 incl. BTW

CABLE CAP

CABLE CAP STANDARD CABLE CAP MEDIUM

CABLE CAP STANDARD CABLE CAP MEDIUM

PROTECTOR Bescherm HUB-50, HUB-100, SMART HUB-150 voor weersinvloeden met een PROTECTOR. HUB PROTECTOR € 29,00 inc. BTW

SYST EM 115 99

SYSTEEM

ARD

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84-85 Page 86-87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136

Made with FlippingBook HTML5